A munka varhat. Azt mondd mi lett a vizhatlan-poncso-kiserlet eredmenye!Előbb átolvasom az egészet. Most meló van. Soros késik a fizummal, a gyíkemberek sem már a régiek, Brüsszel meg rám sem hederít.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A munka varhat. Azt mondd mi lett a vizhatlan-poncso-kiserlet eredmenye!Előbb átolvasom az egészet. Most meló van. Soros késik a fizummal, a gyíkemberek sem már a régiek, Brüsszel meg rám sem hederít.
Vízhatlan mint egy gumicsízma. Kicsit még ragad, kicsit még büdös, de optimista vagyok.A munka varhat. Azt mondd mi lett a vizhatlan-poncso-kiserlet eredmenye!
Vízhatlan mint egy gumicsízma. Kicsit még ragad, kicsit még büdös, de optimista vagyok.
Konkéran ez a csomat egy napi élelmet tartalmaz. Hogy mennyi ideig etetik konzervvel a csapatokat? Hont ameddig nem lehet "rendes" étellel ellátni őket.Ezt vajon mennyi időre adják? 3-4 nap? Esetleg egy heti adag?
Nem, nincs és nem is tervezem, hogy ilyesmibe fektetek. Van alkoholos tűzhelyem, de azt egy neskafes dobozból improvizáltam.Zseniàlis a kis tüzhely ( Macnek van ilyen?).
Konkéran ez a csomat egy napi élelmet tartalmaz. Hogy mennyi ideig etetik konzervvel a csapatokat? Hont ameddig nem lehet "rendes" étellel ellátni őket.
Itt a magyar MRE. Engem személy szerint kicsit zavar ez az erőltetett jópofizás, de végülis a lényeget bemutatják.Egy napra ez soknak tűnik nekem. De inkább legyen több, mint kevesebb.
Tegnap fedeztem fel hogy mi is ez. Amit vettem az a trangia ételdoboz (210) másolata.Az MRE megmelegítéséhez(innentől kezdve nehéz elképzelni,hogy szükség legyen rá a békekiképzésen kívül) nem kell amúgy hasznos dolog.
Zacsiban van az MRE.Szépek ès jòk ezek az MRE-k. De inkàbb olyan békeidöbelinek tünnek.
Kofferban viszik magukkal ha pl. 3-4 napos bevetésen vannak? Mert igy szegletesen nem igen férnek be egy hàtizsàkba.
Mi erröl a tapasztalat?
Melyik videóban?Igen, làtom. De az egész egy dobozban van, ami elég teredelmes. Làsd youtube....
El nem tudom képzelni, hogy többnapos bevetésre mondjuk 5 ilyen dobozt visz magaval az ember.
Komolyan kerdem....
Vagy hagyod a dobozba vagy kiveszed a dobozt és visszaraksz mindent a zacskóba és úgy rakod el.Amúgy a doboz nem rossz megoldás nem engedi összenyomúdni a kaját.Amúgy málházásnál sem feltétlen hátrány.Ebben a topicban a 675-ös hozzäszòlàs Mac-töl. Ott az orosz sràc a youtube csatornàjàn több orszäg MRE-jét teszteli. Mind dobozban vannak.