Rudi barátomnak van. Legalább 50 éves.Zseniális.Ez a mokkagép! Ilyen szerintem nincs senkinek a vilâgon.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Rudi barátomnak van. Legalább 50 éves.Zseniális.Ez a mokkagép! Ilyen szerintem nincs senkinek a vilâgon.
Rudi barátomnak van. Legalább 50 éves.
Ha a katona magáva viszi, akkor katonai!
Nem tudom. Viszon továbbgondolltak azt a melegítős dolgot.remelem nem megint vmi tobzoska/denever kombot esznek
Ha a katona magáva viszi, akkor katonai!
Ott, akkor, abban a pillanatban sajtkés lesz belőle. A te akaratod és tetted folyamán a vajazókést előléptettet sajtvágó késsé.Ha a vajazó késsel sajtot vágok attól az még nem lesz sajtkés...
Ott, akkor, abban a pillanatban sajtkés lesz belőle. A te akaratod és tetted folyamán a vajazókést előléptettet sajtvágó késsé.
Akkor van katonai Globus- konzerv is?
Persze, hogy nincs.
Azt hiszem képtelen leszek elfelejteni...Dehogy lesz,felejtsük már el ezt a butaságot.
Igen, ez is egy megoldás, hogy ha csak kalapácsod van akkor mindent nézz szögnek. Ebből szokott lenni utána a hatalmas probléma.Ott, akkor, abban a pillanatban sajtkés lesz belőle. A te akaratod és tetted folyamán a vajazókést előléptettet sajtvágó késsé.
Azért ennyire ne gondollj bele, meg azért a hasonlat is kicsit sántít. Itt nem arról van szó, hogy csak kalapácsod van, hanem pont ellenkezőleg. Nincs kalapácsot, de szeget kell beverned. Ha meg csak egy kő akad, akkor a kő lesz a kapapács. Ott, akkor, abban a pillanatban az a kő kalapácsként fog szolgálni, még ha nem is annak lett tervezve.Igen, ez is egy megoldás, hogy ha csak kalapácsod van akkor mindent nézz szögnek. Ebből szokott lenni utána a hatalmas probléma.
Nem olyan rég fogdostam egy ilyet, érdekes egy szerszám. Mondjuk a nyele nem volt meg.Lattam ma egy hirdetest szovjet gyalogsagi baltarol. Hogy mennyire volt rendszeresitve passz, de vagy harom tipusaba is belefutottam nemi keresgeles utan, es egy modernebb mindent tudo utodba. Nem tudom volt-e mar, de beteszem, mindennapi hasznalatra szerintem nem alkalmas, de alkalmilag bizonyos korulmenyek eseten egyfajta tulelo eszkozkent jo otlet.