Katonák egyéb felszerelése, eszközei, élelmezés

Na Mack ha holnap belefér az időmbe lefényképezek neked egy első vh-s öntöttvas topfot amiben a lőszert is hordták a lövészárkokban. Itt van kirakva hátul a nyári konyhámban. Remélem lesz időm rá, van valami képfeltöltési oldal ahova fel tudom rakni?

Na Mack ha holnap belefér az időmbe lefényképezek neked egy első vh-s öntöttvas topfot amiben a lőszert is hordták a lövészárkokban. Itt van kirakva hátul a nyári konyhámban. Remélem lesz időm rá, van valami képfeltöltési oldal ahova fel tudom rakni?

Előre is köszönöm.
Én ezt használom.
http://postimage.io/

Mintha csajkákat látnék a dél-kóreaiaknál. A műanyagleves meg tényleg csodálatos találmány.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Na maradjunk annyiban hogy holnap telefon helyett fényképező géppel fotózom le mert vagy én vagyok hülye vagy az okos telefon...

Ha androidos mobilod van akkor simán fel tudod tölteni a képet a google Drive-ba és onnan meg könnyen a gépre. A gépről meg a potimagera ami majd generál mindenféle linket.

IMG_20170518_114949_1.jpg

IMG_20170518_115026_1.jpg
IMG_20170518_114941_1.jpg
IMG_20170518_115022_1.jpg

• Tetszik
Reactions: Mackensen
Lenne egy kérdésem a nagyérdeműhöz. Meg tudná valaki mondani, hogy hol készítik a magyar fejadaghoz a konzerveket?
(lett egy nagyon fura sejtésem, amit nem tudok hova tenni)

Ebben se legyél biztos, lényeg hogy "jó helyre menjen a pénz". Mármint azok szerint akik döntenek erről...
Najó, ez is lehetséges, de ne váltsunk politizálásba. Csak kíváncsi vagyok, hogy hol csinálják a kaját, meg úgy az egészet?

Mi érdekel mri vagy a sima kajacsomag kajacsomagnal csak a konzervfelek vagy más is és ha csak a konzerv pontosan mire nagy kíváncsi a tavaszi vagdaltra az egytal étel konzervre vagy a majkremre pastetomra

Na erről pont tudok nyilatkozni egyik bakony után egy hónapig ezeken éltem szinte meg sima konzerven mert el lett mulatva a pénz ebből meg sok volt. Megnézem de azt tudom hogy az onmelegito tasak indiai (ez megmaradt mert ez volt aszhiszem az egyetlen nem magyar termék benne. És ki voltam akadva hogy két mikrozhato zacskót egy deci vizet zacskoba és pár gramm oltatlanmeszet miért kellett már indiabol hozatni) na de eloturok egyet és pontositok mert ha minden igaz akad meg 2-3 db

Nagyo bírom a tagot :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.