Valami femotvozetbol. A csavar adta meg magat 2x is elosszor a penge "csapszege" csavarja eset ki a zsebe!bol darabokba vettem ki bicskat majd kesobb ujra akkor a csavar el is veszett... Lett helyette masik... Majd a penge biztosito is megadta magat nem sokra ra na akkor dontottem ugy hogy a penge marad mert azt jo anyagnak neztem a tobbi meg irany a taska alja...
Mar meg nem mondom mi volt a pontos neve. Fekete volt a penge es a markolat is. A markolat majdnem olyan mint ami a linkbe szerepel a penge vonalvezetese is hasonlo horony nelkul es az el mindket oldat hagyomanyos elezesu szinten fokeles /ami bicskanal nem tul nagy elony/ de nem volt valodi ele a fokelnek. /lehetett vele vagni de egyaltalan nem volt eles./ a normal el viszont gyarilag jol elezett volt...
Szerencsere ugyanekkor vettem egy torok bicskat is nagyon szep kecses kis bicska /nem tartottam sokra inkabb szepnek./ de bebizonyitotta hogy egyszeru strapabiro konstrukcio nagyon jo pengevel es nyelezessel.... Egy 2. Vhs nemet wermacht szallonazo kesem van meg ami nagyon bejott szenacel onelezo pengeje fogott meg a legjobban.../soha nem eleztem konzervet is nyitottam vele jo parat itthon./ de betyar eles meg mindig/folyton.