Annyit beszéltünk már kajáról, hogy a borotválkozásról megfeledkeztünk!!!!
Így csinálják a profik ...

Annyit beszéltünk már kajáról, hogy a borotválkozásról megfeledkeztünk!!!!
Orosz taktikai borotva (állítólag). Azt nem értem, hogy miért olyat csináltam, amiben ketté kell törni a pengét?
![]()
![]()
Olyan csak a nagyfőnöknek van.Van stratégiai borotva is? Vagy az top secret?
Köszi.Erre magam is rájöhettem volna.Olyan csak a nagyfőnöknek van.
Engem ez a termosz dolog nem hagy nyugodni. Más hadsereg is használt-használ termoszokat, de azok általában amolyan kiegészítőként, nem kulacs helyett az egész társaságnak.
Hát ez az. Elég drága mulatság. A gleccserek közt lehet, hogy jól jön, viszont a "normálisabb" helyeken, kicsit felesleges luxusnak tűnik.Meg titánból?Miért nem rögtön aranyból...
Hát ez az. Elég drága mulatság. A gleccserek közt lehet, hogy jól jön, viszont a "normálisabb" helyeken, kicsit felesleges luxusnak tűnik.
Gondolom könnyebb, mint a rozsdamentes acél. De ám legyen titántermosz. A kérdés az, hogy tényleg ezzel váltják le az összes kulacsot?Sehová nem kell titán termosz.
Gondolom könnyebb, mint a rozsdamentes acél. De ám legyen titántermosz. A kérdés az, hogy tényleg ezzel váltják le az összes kulacsot?
Kell-e titántermoszkulacs minden lövésznek?
Ahelyett, hogy még egy komolyabb tengót gyártsanak, mindenkinek kiosztanak egy ilyen csodakulacsot.Legyen valami értékes hadizsákmánya az ellenfélnek nem?Majd ebben mérik a kitüntetéseket. Egy termosz, hátbaveregetés, öt termosz illetményemelés valami fabatkával, tíz termosz harmadosztályú kitüntetés, ötven termosz harmadosztályú kitüntetés + előléptetés....
![]()
El tudnád intézni, hogy csapatpróbára kapjak egyet én is?Ahelyett, hogy még egy komolyabb tengót gyártsanak, mindenkinek kiosztanak egy ilyen csodakulacsot.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..