Katonák egyéb felszerelése, eszközei, élelmezés

Igen, ez is egy megoldás, hogy ha csak kalapácsod van akkor mindent nézz szögnek. Ebből szokott lenni utána a hatalmas probléma.
Azért ennyire ne gondollj bele, meg azért a hasonlat is kicsit sántít. Itt nem arról van szó, hogy csak kalapácsod van, hanem pont ellenkezőleg. Nincs kalapácsot, de szeget kell beverned. Ha meg csak egy kő akad, akkor a kő lesz a kapapács. Ott, akkor, abban a pillanatban az a kő kalapácsként fog szolgálni, még ha nem is annak lett tervezve.

• Tetszik
Reactions: aquarell
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: gacsat

• Tetszik
Reactions: Terminator
erről ez jutott eszembe :D

• Tetszik
Reactions: gacsat and migfun
Lattam ma egy hirdetest szovjet gyalogsagi baltarol. Hogy mennyire volt rendszeresitve passz, de vagy harom tipusaba is belefutottam nemi keresgeles utan, es egy modernebb mindent tudo utodba. Nem tudom volt-e mar, de beteszem, mindennapi hasznalatra szerintem nem alkalmas, de alkalmilag bizonyos korulmenyek eseten egyfajta tulelo eszkozkent jo otlet.
c531efd1706f7e36d11cbb23a3ed7b4d-szovjet-gyalogsagi-balta.jpg

Wuq3JA1IhVrgBOv5mAu5gabtcp_llu64SX6V9ED57GBXu3amrihP41WkcaKXNn72YeIk_B1bzkpPOACCywRV5o5c9Q_88VXQadSXKc1CgC39OPmMFP2-O9WQ8RNqydKWDCzGxWANMfUV5yM-et0mq1SsQUBGO1kFu_FUjzzgv5OujX2lOwPi

images

Lattam ma egy hirdetest szovjet gyalogsagi baltarol. Hogy mennyire volt rendszeresitve passz, de vagy harom tipusaba is belefutottam nemi keresgeles utan, es egy modernebb mindent tudo utodba. Nem tudom volt-e mar, de beteszem, mindennapi hasznalatra szerintem nem alkalmas, de alkalmilag bizonyos korulmenyek eseten egyfajta tulelo eszkozkent jo otlet.
c531efd1706f7e36d11cbb23a3ed7b4d-szovjet-gyalogsagi-balta.jpg

Wuq3JA1IhVrgBOv5mAu5gabtcp_llu64SX6V9ED57GBXu3amrihP41WkcaKXNn72YeIk_B1bzkpPOACCywRV5o5c9Q_88VXQadSXKc1CgC39OPmMFP2-O9WQ8RNqydKWDCzGxWANMfUV5yM-et0mq1SsQUBGO1kFu_FUjzzgv5OujX2lOwPi

images
Nem olyan rég fogdostam egy ilyet, érdekes egy szerszám. Mondjuk a nyele nem volt meg.

• Tetszik
Reactions: enzo and antigonosz