KC-390 / C-390 Millenium (Embraer, Brazília)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 655
84 114
113
Most megnéztem jópár (nagyjából 20-at véletlenszerűen) videót nekem mindegyiknél írja a feltöltés időpontját. Tudnál küldeni olyan linket ahol neked nem mutatja, kíváncsivá tettél.

Telefonon nézed vagy laptopon?
Nálam laptopon pl. a fenti KC-390 videónál sincs dátum.
De nálam is vannak olyan videók, aminél ott van.
(Lehet hogy ez is olyan minta facebookon a változások... nem egyszerre vezetik be mindenhol, mindenkinél.)

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 802
26 387
113
Telefonon nézed vagy laptopon?
Nálam laptopon pl. a fenti KC-390 videónál sincs dátum.
De nálam is vannak olyan videók, aminél ott van.
(Lehet hogy ez is olyan minta facebookon a változások... nem egyszerre vezetik be mindenhol, mindenkinél.)
PC-n néztem, most meglestem telefonon is, ott van. Telefonon a videó címe mellett van egy nyíl azzal elérhető lesz nálam a videó infó és ott írja. Érdekes.

• Tetszik
Reactions: Terminator

Gyurma

Well-Known Member
2019. január 30.
949
1 666
93
Én eddig mindig megnéztem a videó közzétételének dátumát, visszalapoztam a topikban arra dátumra +1 hét és megkeresem hogy volt-e már...
de az utóbbi időben a youtube-on eltűnt a közzététel dátuma a videóknál. Nálatok is?

Csak a hozzászólások dátumából tudok következtetni, hogy friss-e a videó.
Nálam 2019 augusztus 21.-et ír ki.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 964
99 232
113
A
" jairbolsonaro fala com a imprensa no Alvorada sobre expectativa com a viagem internacional onde muitos acordos serão assinados. Falou sobre KC-390..."
https://t.co/bplj5GGAea
Azaz Bolsonaro beszél a következő nemzetközi útjairól, ahol elmondása szerint több ajánlatot/megállapodást is aláírnak.
Az ukránok erőteljesen érdeklődnek. Csak tudnám miből akarják kicsengetni, IMF hitelből nyugdíj helyett?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

T

Törölt tag

Guest
Az ukránok erőteljesen érdeklődnek
Egész bizar lenne ha az Ukránok KC390 est vennének merthogy ők fejlesztették a KC390 konkutenciáját, az An-178-ast
1280px-Antonov_An-178_in_military_grey_colours.jpeg

talán inkàbb csak Tucanora pályáznak, nem?

• Tetszik
Reactions: zeal

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 964
99 232
113
Egész bizar lenne ha az Ukránok KC390 est vennének merthogy ők fejlesztették a KC390 konkutenciáját, az An-178-ast
1280px-Antonov_An-178_in_military_grey_colours.jpeg

talán inkàbb csak Tucanora pályáznak, nem?
Itt is ezt erősítik meg. Bár lehet a forrás ugyanaz.
https://www.defesa.tv.br/presidente...na-compra-de-aeronaves-super-tucano-e-kc-390/
Google fordító azerr fura a szöveg, de a lényeg érthető.

"Az ukrán elnök felfedi érdeklődését a Super Tucano és a KC-390 repülőgépek vásárlása iránt"

Volodimiryr Zelenskiy ukrán elnök Jair Bolsonaro elnök szerint elmondta, hogy országa érdekli a támadási missziókban használt Super Tucano repülőgépek vásárlását, és megvizsgálja annak lehetőségét, hogy megszerezhesse a Brazíliában gyártott legnagyobb katonai teherhajót. A jelentést Ernesto Araújo külügyminiszter készítette.

Augusztusban a portugál kormány és az Embraer szerződést írt alá öt katonai szállításra használt KC-390 repülőgép beszerzésére. Ez volt a teherszállító első nemzetközi értékesítése. A 827 millió euró (917 millió dollár) értékű megállapodás a repülőgép első kiviteli szerződése.

formosa1

Well-Known Member
2016. augusztus 30.
1 575
978
113
A

Az ukránok erőteljesen érdeklődnek. Csak tudnám miből akarják kicsengetni, IMF hitelből nyugdíj helyett?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Szerintem nem kéne Bolsonaro "fényezett kacsáit" bevenni, mert a valóság az, hogy a fejlesztő országokon kívül SENKI sem vett KC-390-est...!!!

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 964
99 232
113
S
Szerintem nem kéne Bolsonaro "fényezett kacsáit" bevenni, mert a valóság az, hogy a fejlesztő országokon kívül SENKI sem vett KC-390-est...!!!
Senki sem állított mást. Érdeklődésről volt szó.
Abban az irányba most ne menjünk el újra, hogy írsz egy hülyeséget más szájába adva, aztán nagybetűvel megcáfolod.

formosa1

Well-Known Member
2016. augusztus 30.
1 575
978
113
S

Senki sem állított mást. Érdeklődésről volt szó.
Abban az irányba most ne menjünk el újra, hogy írsz egy hülyeséget más szájába adva, aztán nagybetűvel megcáfolod.
"Érdeklődővel" eddig is tele volt a padlás, ami csak a marketingnek jó, így Bolsonaro Twittere sem sok vizet zavar...