Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
http://i89.photobucket.com/albums/k204/pilot5131/F-15A20Eagle.jpg
vs
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/44/Cockpit_of_Sukhoi_Su-27_(2).jpg
<blockquote rel="independence">"Most is volt VIP jegy, előre lehetett volna gondolkodni "
-Nem lehetett előre gondolkodni , mert még sosem voltam ez előtt , így nem is tudtam mire számíthatok...
Néztem amit beraktál , de ennyit meg egyszerűen nem ér. Talán adnák érte 10-20 ezret , de többet nem.
Egyébként azt irják, hogy nem voltak problémák gyakorlatokkal.....Bennem felmerült egy kérdés: Kubinkából szálltak, ez kb 1.800 km....itt még egyből nyomták egy bemutatőt....ezek szerint ezek hajtóművek mégse ilyen iszákosak?
Littlejohn, olvastam hogy beültél ukrán Szu-ba....Minek csodálkoztál....belgákkal együtt? SzU szétesése után ukránok egyetlen egy gépet se vették.....Ez a Szu is még 80 -as években kiszült...
Számomra orgazmus közeli katarzis volt, amikor a Ljulka hajtóművek beindítását hallgattam végig velük szembe, a kerítésnél... Aki nem volt ott, az most képzeljen el egy katedrálist, ahol 10(!) orgona szólal meg gyakorlatilag egyszerre, sorra nyomva meg egyre több billentyűt mindegyiken.
Még most is kiráz a hideg.