Remélem a szaudiak is maradnakFrissült a program:
16:30-17:00 Orosz vitézek - Mürepülő bemutató
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Remélem a szaudiak is maradnakFrissült a program:
Épp most nézem hogy a két Typhoon és Mig-21 eltűnt, a lengyel és szaudi kötelék is. Jött az orosz és olasz kötelék plusz tornado. A szaudi és román demo azért erősen hiányozna.Sőt jön egy olasz Tornado és a Frecce Tricolori is!
Épp most nézem hogy a két Typhoon és Mig-21 eltűnt, a lengyel és szaudi kötelék is. Jött az orosz és olasz kötelék plusz tornado. A szaudi és román demo azért erősen hiányozna.
Hol frissült?Frissült a program:
Nem tudom mi lehetett, de a saját szememmel láttam a 16:30-as sávban a Vityazit, erre most meg minden visszaállt a korábbi verzióra. Lehet valaki vicces kedvében volt és átszerkesztgette.Hol frissült?
Most raneztem de ugyanazt latom...
Nézd meg újra!Épp most nézem hogy a két Typhoon és Mig-21 eltűnt, a lengyel és szaudi kötelék is. Jött az orosz és olasz kötelék plusz tornado. A szaudi és román demo azért erősen hiányozna.
Úgy látszik hogy szórakoznak, jó pár demó lekerült a műsorból. Tornado ide Vityazi oda, azért kár lenne a szaudi-román duóért...Nézd meg újra!
Benne van minden. Sőt Super Tucano is!
Úgy látszik hogy szórakoznak, jó pár demó lekerült a műsorból. Tornado ide Vityazi oda, azért kár lenne a szaudi-román duóért...
Frecce-t lattuk mar eleget...Jelenleg visszakerült az eredeti, román-lengyel-szaudi féle program. Érdekes, hogy 1-2 óráig felkerült a Frecce-Vityazi féle terv... Lehet, hogy két nap két külön program lesz, csak még nem merik kirakni, nehogy a frecce-vityazi napra vegyen mindenki jegyet?
Azért ez egy elég sajátos kötelék, főleg a szóló programja miatt. Ez nem fél óráig füstöt okádó, éget kilenc géppe beterítő lassú balett, hanem dübörgés meg jelenlét. Basszus, ez már Szu-35-ös, nem holmi kis parányi gyakorlógép...Az oroszok mar más kérdés bár alapvetően nem vagyok kötelék-párti...
Az lenne a jó ha nem kellene választani Jó lenne helyben kipipálni a szaudiakat, Zeltwegben voltak legközelebb 10 éve... Oda úgysem teszem be a lábam, de oroszba igen.Azért ez egy elég sajátos kötelék, főleg a szóló programja miatt. Ez nem fél óráig füstöt okádó, éget kilenc géppe beterítő lassú balett, hanem dübörgés meg jelenlét. Basszus, ez már Szu-35-ös, nem holmi kis parányi gyakorlógép...
Tudom, ezért is írtam, hogy határeset. Őket azért megnézné az ember még egyszer.Azért ez egy elég sajátos kötelék, főleg a szóló programja miatt. Ez nem fél óráig füstöt okádó, éget kilenc géppe beterítő lassú balett, hanem dübörgés meg jelenlét. Basszus, ez már Szu-35-ös, nem holmi kis parányi gyakorlógép...
Lehet,hogy újra beírják. Vagy nem. Majd kiderül. Ha jönnek is, akkor legfeljebb vasárnap. Mert "jó érzékkel" egy időbe lett szervezve a kecskeméti repülőnap az "Armija 2021" kiállítással, amit Kubinkában tartanak,a Vitézek bázisrepterén. Voltam én már olyan kecskeméti repülőnapon, ahol a programban ott szerepelt a MiG-29OVT,miközben el sem jött igazából. Amikor utoljára itt voltak a Vitézek,még a régi gépeikkel, akkor valami nyugat európai,repnapok szervezésével foglalkozó szervezettől egy fószer telesírta a sajtót,hogy mekkora hiba volt meghívni az oroszokat, mert inkább több nyugati gépet kellett volna hívni, és az orosz vitézek,amúgyis "veszélyesek". Ha idén nem jönnek a vitézek, akkor legalább lebaszás sem jön nyugatról. Az persze nem zavarta a fószert,hogy a közönség nagy része pont a Vitézek miatt ment el a repnapra akkor.Most akkor csak álmodtam, hogy mégis jönnek az orosz vitézek is?
Programban nem látom
Most akkor csak álmodtam, hogy mégis jönnek az orosz vitézek is?
Programban nem látom
Akkor onnan jön nekem, hogy mégis jönnek, közben meg...Valaki vicces kedvében volt a szervezőknél, és kb másfél órára megváltoztatták a programot, aztán visszakerült az eredeti. Benne volt a Frecce is, de nekik is programjuk van otthon...
Tegnap óta a programot is levettél, vajon mit raknak fel és mikorRepülőnapok Magyarországon topikban próbáljuk összeszedni a kecskeméti repülőnapról itt-ott megjelenő információkat, de nem sok mindent lehet még tudni.
Nekem elérhetőTegnap óta a programot is levettél, vajon mit raknak fel és mikor
Kivették a Gidránt és beraktak helyette egy BTR-t a szárazföldi bemutatóbaNekem elérhető
Programok
LÉGIBEMUTATÓK A Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató programjának összeállítása a beérkező igényeknek megfelelően folyamatosan változhat.Arepulonap2021.hu