Igazán hozhattak volna egy F-15SA-t. Ezek a színesre mázolt bohócrepülők csak arra jók, hogy elvegyenek fél órát az életünkből és összefüstöljék a levegőt, hogy az utánukjövőt se lehessen rendesen fotózni.
Persze, a sok bámészkodónak ez kell. Lehet tátott szájjal bámulni a "hűdesokrepülőt".
Én, ha egyszer beszabadulok a repülőnapszervezők közé és megkaparintom a hatalmat, akkor egyetlen köteléket se fogok meghívni, csak a Ruszkije Vityazi-t.
A Thunderbirds-öt sem, mert sosem fogom nekik megbocsátani, hogy 2007-ben, Poznan-ban egy kerek órán át ment a buzi alakizás, meg balett a földön, direkt megvárva, hogy leszakadjon az ég, aztán a legbrutálisabb esőfüggönyben nekilódultak, elmentek a sűrű felhők fölé kifogyasztani, hogy aztán a napsütésben szálljanak le. Én meg 15 órát utaztam, hogy bőrig ázzak és megint 15 órát, hogy hazaérjek.
A Vityazi az egyetlen, amelyik ha eljön egy ersóra, akkor felszáll, bemutatózik és leszáll, nulla sallanggal. És van mennydörgés meg jelenlét.
A Frecce azon túl, hogy már baromira unom őket, halkak és idegesítőek.
Akkor nem unnám őket, ha átnyergelnének F-35-ösökre. Na, az érdekes lenne.
Továbbá: Igazán eljöhettek volna az izraeliek akármivel. Pl egy F-15I-vel.
Nade, leszámítva, hogy a szpíker majd egész biztos, hogy legalább olyan dilettáns majom lesz, mint most Budaörsön "Dzseszharmincklenc Gripen! A Túúúrboventillllátoros szuperrepülő!!!" és emiatt majd megpróbálok mindennemű hangszórótól távol helyezkedni, igyekszem jólérezni magamat.
Ha már fizettem érte.
Legyen az a pohár félig teli.