Silurusglanis ...
Én igen, ki is tettem a Face-re, hogy keresek bárkit, de senki sem jelentkezett......... Hmmmmmm.....
Én igen, ki is tettem a Face-re, hogy keresek bárkit, de senki sem jelentkezett......... Hmmmmmm.....

Lehet hogy ilyen szerencsés vagyok ? 2010-ben se volt semmi fennakadás. Mondjuk a lehető legkorábban mentünk be. A szervezés sztem annyira nem volt gáz, 100 ezres tömegnél nyilván semmi sem hibátlan, pl. egy kicsivel több víznyerő helyet berakhattak volna, mert tumultus volt állandóan a csapoknál. És azért 4 kiló egy fél literes ásványvízért qrva sok.
Az is egy esemény 

)) Sto ?
(Egyszer mutatta a közönségnek hogy tessenek csápolni. Senki nem csinálta, erre levette a zenét. Aztán már mindenki szót fogadott, és vele bulizott.
) Hatalmas arc az az ember 
Amúgy, kedves szerkesztők, a bázist +2-szer csak azért jártam be, hogy találjak egy HTKA-s pólót, zászlót, zsebkendőt, molinót, sapkát, sátort, molekulát, autót, tankot, vadászgépet, de csak nem sikerült. Vasárnap kint voltatok egyáltalán?

Amúgy szeretném megkérni valamelyik spottert, hogy a vasárnapi légi programokról, illetve a kitett technikákról (statikus meg a többi, a gépek/harcjárművek belseje is jöhet) és a többiről ami képe van küldje át, ha kivitelezhető, mivel az én kis digitális mütyűröm megunta a meleget és System Errort adott. Nagyon megköszönném.
A gyerekek tényleg eszméletlenül idegesítőek voltak.
Legközelebb lehetne valami megőrző nekik.
Az oroszokról két pletykát is hallottam.
1; Megsértődtek, mert kiderült a helyszínen, hogy plusz díjat kell fizessenek a keróért, mert nem NATO tagok.
2; A gyakorlórepülésük közben és után izzottak a telefonvonalak a felhőbörödött nyuggerek miatt, ezért "korlátozásokat vezettek be rájuk".
))
) és Liszkai szerk. úr fejét (régebbi FB-s képét láttam), de háromszori frontális felderítésem nem hozott eredményt. Ezt követően kétszer (mert gondoltam, hogy a hátatok lesz nyomtatva) hátulról is ráközelítettem az embertömegre, de ott sem sikerült semmit elérnem.
AIM-120
Kerestem a Facebookon kiposztolt emberke (jól sejtem, GrGly?)

Remélem,hogy a kedvezőbb árú, fapados járatok elindulásával ez változni fog. Ha nem jöttek volna a Lovagok, akkor simán kihagytam volna az idén Kecskemétet.3500 forintból,amibe a belépő került 5-ször felcibáltathatom magamat a levegőbe,és ha jó idő van és szerencsém is van akkor több órát fent tudok maradni az IS-28-assal. A Lovagokat és egy két kellemes meglepetéstől ( például a lengyel Szu-22 géppár) eltekintve nem volt az a "hű vazzeg" program. Nyilván akinek az első repnapja volt annak igen,de én láttam még repülni Vári Gyulát,Topit,Kovács Pétert,Bagirát, szóval nem tud különösebben meghatni egy Gripen-demo. Több egymás utáni Gripen demo sem
És ez természetesen nem a pilóták ellen szól,mert velük semmi baj,kiválóak,profik,amit tud azt maximálisan ki is hozzák abból a gépből.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..