tavaly nem volt Eurosatory - az csak páros években van.Nem tudom, mert én nem emlékszem tavalyról az ARV-re
2022-es képet tettél be.
Az idei kiállítás egy hét múlva lesz kb.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
tavaly nem volt Eurosatory - az csak páros években van.Nem tudom, mert én nem emlékszem tavalyról az ARV-re
Arra arra gondoltam én is csak elírtamtavaly nem volt Eurosatory - az csak páros években van.
2022-es képet tettél be.
Az idei kiállítás egy hét múlva lesz kb.
Ennek a Hero dront a hk-ra dolognak mégis mi az értelme?
Az hogy ezt is az RM forgalmazza és vegyél meg tőle mindent is!Ennek a Hero dront a hk-ra dolognak mégis mi az értelme?
Tavalyi.Nem tudom, mert én nem emlékszem tavalyról az ARV-re
Ha Euroatoryn készült, akkor 2022-es, mert azt a fegyver-show-t két évente szervezik csak.Tavalyi.
Jogos, úgy értem az előző eurosatoryn készültHa Euroatoryn készült, akkor 2022-es, mert azt a fegyver-show-t két évente szervezik csak.
Erről jut eszembe : Mi a helyzet a Magyarország által kért 120 mm-es Párduc kifejlesztésével?Ha az A8 30-32 millió, ez a csodafegyver lesz 40. Ehhez képest szinte ajándék lesz a Panther ára. Egyébként pedig pont ez a RM koncepciója: a Panther egy jóárasított Leopard. Nem véletlenül épül nagyrészt már jelenleg is használt Leo alkatrészekre és a némethez képest sokkal olcsóbb magyar munkabérekre.
Lehet, hogy jövő héten felvillantják: új MBT-t emlegettek az EUROSTAORY-s közleményben.Erről jut eszembe : Mi a helyzet a Magyarország által kért 120 mm-es Párduc kifejlesztésével?
Az ukrán gyártás mese habbal. Mire a Panther fejlesztése befejeződik és elkezdődik a gyártás már régen vége lesz a háborúnak. Nálunk fogja gyártani a RM. És igen exportálni fogjuk Ukrajnának (is). Ha még lesz ilyen nevű ország a térképen.KF41 / 51 kipróbálása jövőre utána mindenképpen pozitív.
Az hogy kilövik nem nagy durranás, minden vasat kilőnek. De legalább az ukránok élesben letesztelik, aminek a tapasztalatait mi a fejlesztésben felhasználhatjuk. Ha még extrán jól szerepel, még jobb reklám.
Az ukrán gyártás sztem nem para. Az ország a háború után egy pöcegödör lesz, bárhogy alakul. Nem veszélyezteti a magyar gyártást, esetleges exportot, főleg nem a Közel -Keletre.
Ezt megbeszélted a vásárlókkal is?Az ukrán gyártás mese habbal. Mire a Panther fejlesztése befejeződik és elkezdődik a gyártás már régen vége lesz a háborúnak. Nálunk fogja gyártani a RM. És igen exportálni fogjuk Ukrajnának (is). Ha még lesz ilyen nevű ország a térképen.
Az ukrikra gondolsz? Kb bármit megvesznek aminek csöve van és lőni lehet vele. Ha pedig kicsit is hasonlít egy harckocsira akkor még látatlanba is.Ezt megbeszélted a vásárlókkal is?
Vesznek az ukránok? Max levegőt vesznek az ukránok.Az ukrikra gondolsz? Kb bármit megvesznek aminek csöve van és lőni lehet vele. Ha pedig kicsit is hasonlít egy harckocsira akkor még látatlanba is.
Csak az elmúlt 1 hónapban kb 70-80 milliárd dollár segélyt kaptak és biztos lehetsz benne, hogy előbb vesznek fegyvert, mint ablaküveget az iskolákba.Vesznek az ukránok? Max levegőt vesznek az ukránok.
Ovatosan. Azt kb ugy kepzeld el, mint egy hitelkeretet, aminek max 20-30% lesz atutalva, a tobbit meg levasaroljak aranyarban az amerikai es par 'testveri' orszag vedelmi cegeinel.Csak az elmúlt 1 hónapban kb 70-80 milliárd dollár segélyt kaptak és biztos lehetsz benne, hogy előbb vesznek fegyvert, mint ablaküveget az iskolákba.
A pénzt nem fegyverre, hanem az állam működőképésségére költik. Fegyvert alig vesznek, mindent kapnak.Csak az elmúlt 1 hónapban kb 70-80 milliárd dollár segélyt kaptak és biztos lehetsz benne, hogy előbb vesznek fegyvert, mint ablaküveget az iskolákba.