KF51 Panther MBT (Rheinmetall)

Csak ez itthon nem így működik a politika szinten. Itt ha nem tudok a haverral dolgozni akkor inkább nem is csinálok semmit.
Ez is mindig változó.
De ezek a gyárak akkor is itt lesznek, amikor se nem a Köpcös, se nem a Selyemmajom lesz a miniszterelnök vagy bárki más .

Kóka János Gyurcsány gazdasági minisztere boldogan repül Szijjártóval Kínába bizniszelni, ahogy Bajnai vezérkari főnöke ma a Nemzeti Fegyverkezési Igazgató vagy vmi hasonló és Orbán volt kihívója a szoci Botka jobban védi a szegedi BYD gyárat a sötétzöld elvtársaitól mint a kormány.

Az idő és a pénz sok mindent megold. Ezt tudja Papi és Orbán is.

A 4ig RM stratégiai együttműködése, tilajdonszerzése is hosszú távú kapocs.

Persze a minden RM korszak lazulhat és lehet a kerekes tüzérség szerb, de az RM Honvédség alapok adottak.

• Tetszik
Reactions: Tumpek
A ki-kivel durcizik az az érzelmi alapú nebántsvirág hozzáállás.
Ebben teljesen igazad van.
Ès így kellene működnie.

De ha már többször megvezettek, akkor lehet nincs kedved megint belemenni a táncba ugyanazzal.

Vagy tanulhatnánk az elkövetett hibákból.

Ha itt csak annyi a tanulság, hogy tőlük nem veszünk, az igen le van egyszerűsítve.

Ez is mindig változó.
De ezek a gyárak akkor is itt lesznek, amikor se nem a Köpcös, se nem a Selyemmajom lesz a miniszterelnök vagy bárki más .

Kóka János Gyurcsány gazdasági minisztere boldogan repül Szijjártóval Kínába bizniszelni, ahogy Bajnai vezérkari főnöke ma a Nemzeti Fegyverkezési Igazgató vagy vmi hasonló és Orbán volt kihívója a szoci Botka jobban védi a szegedi BYD gyárat a sötétzöld elvtársaitól mint a kormány.

Az idő és a pénz sok mindent megold. Ezt tudja Papi és Orbán is.

A 4ig RM stratégiai együttműködése, tilajdonszerzése is hosszú távú kapocs.

Persze a minden RM korszak lazulhat és lehet a kerekes tüzérség szerb, de az RM Honvédség alapok adottak.
Az elpazarolt éveket senki sem hozza vissza ez már most látszik sajnos.

Az olaszok mar tudjak…jo nekik

Állítólag olvasnak/tak minket a HM-ben.
Még az RM-el összeborulás előtt megírtam párszor, hogy milyen is ez a cég, és, hogy nagyon nem kellene ezt a dolgot erőltetni. Senki sem hallgatott rám :)
Persze ki hallgatna egy X-Y fórumozóra... hülyék azok mind :rolleyes:
Én meg még mindig nem tudok fizetni a boltban "igazam volt" kártyákkal, szóval én se jártam jól :(

3 évet vártunk a 8 kereskes lófaszra amit töröltek. Azt a három évet senki sem hozza vissza. A pénz meg elfogyott így igazából lehet az utolsó lehetőség ment ott is a levesbe.
Talan a szerb nora az utolso lehetosegunk normalisan aron normalis onjarot venni ha mar 3 evet es sok oenzt elbasztunk a semmire, kf51 is ilyen lesz a mi penzunkon ki lesz fejlesztve de a minimalis 1zlj re mar nem lesz penz mast meg nem fogunk tudni venni.

• Tetszik
Reactions: Tumpek
Elég nagy kuss van erről - nem biztos hogy lesz nálunk KF51.
Annyit azért érdemes tudni, hogy Pappira meg az RM-ra nagyon pipák a magyar kormányzat részéről.
Egyöntetűen az a vélemény az RM-ről a HM-ben, hogy többet velük / tőlük semmit! Ahol már nyakig benne vagyunk az már lefut, de a jövőben kerülik az RM-et mint a leprát.

(hogy ezt honnét vélem tudni, az titok! :p )
Egyetértek, csak azt nem értem, hogy akkor miért hívták vissza Palkovicsot?

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: endre and Kávé
Ennek a munkának az első gyümölcsei már használatban vannak, vagy a befejezéshez közelednek. A Panther KF51 fő harckocsi, amely jelenleg a fejlesztés utolsó szakaszában van, több tucat érzékelővel rendelkezik, amelyek folyamatosan figyelik a környezetét, a mesterséges intelligencia algoritmusai valós időben elemzik a fenyegetéseket, a legénység pedig minden információt nagy felbontású kijelzőkön kap meg. „A modern harckocsik teljesen digitalizáltak, és az úgynevezett NATO Generic Vehicle Architecture (NGVA) alapján készültek” – magyarázta a Rheinmetall szóvivője a STANDARD újságnak. Az NGVA lehetővé teszi az olyan alrendszerek, mint az érzékelők, kommunikációs eszközök vagy fegyverállomások, hogy kommunikáljanak egymással, és szabványosított interfészeken keresztül vezérelhetők legyenek. Ami egykor acélkolosszus volt, az ma egy guruló számítógép. „A jövő harckocsinológiája”, ahogy a Rheinmetall nevezi.

Állítólag olvasnak/tak minket a HM-ben.
Még az RM-el összeborulás előtt megírtam párszor, hogy milyen is ez a cég, és, hogy nagyon nem kellene ezt a dolgot erőltetni. Senki sem hallgatott rám :)
Persze ki hallgatna egy X-Y fórumozóra... hülyék azok mind :rolleyes:
Én meg még mindig nem tudok fizetni a boltban "igazam volt" kártyákkal, szóval én se jártam jól :(
Persze, hogy olvasnak ....

Ennek a munkának az első gyümölcsei már használatban vannak, vagy a befejezéshez közelednek. A Panther KF51 fő harckocsi, amely jelenleg a fejlesztés utolsó szakaszában van, több tucat érzékelővel rendelkezik, amelyek folyamatosan figyelik a környezetét, a mesterséges intelligencia algoritmusai valós időben elemzik a fenyegetéseket, a legénység pedig minden információt nagy felbontású kijelzőkön kap meg. „A modern harckocsik teljesen digitalizáltak, és az úgynevezett NATO Generic Vehicle Architecture (NGVA) alapján készültek” – magyarázta a Rheinmetall szóvivője a STANDARD újságnak. Az NGVA lehetővé teszi az olyan alrendszerek, mint az érzékelők, kommunikációs eszközök vagy fegyverállomások, hogy kommunikáljanak egymással, és szabványosított interfészeken keresztül vezérelhetők legyenek. Ami egykor acélkolosszus volt, az ma egy guruló számítógép. „A jövő harckocsinológiája”, ahogy a Rheinmetall nevezi.

Bocs @SilvioD ,de már csak röhögni tudok a kincstári propioptimizmusodon.