KF51 Panther MBT (Rheinmetall)

Cingolani elmondta, hogy az első Panther prototípusok leszállítására 2029 vége és 2030 eleje között kerül sor.

Mind a Lynx, mind a Panther program jogosult az Európai Unió SAFE tervébe való felvételre,
ami azt jelenti, hogy az EU-tól SAFE védelmi kiadásokra vonatkozó kölcsönt igénylő országok a pénzt a két járműre költhetik – mondta Perazzo a Defense Newsnak

Yesssss!!!!! :cool: :cool: :cool:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nem tudom minek orulsz, egyprszir mar utalt ra par ember mi nem veszunk kf51et es safebese kerult bele.

De így tuti lesz KF51 és részben a fejlesztése itt fog zajlani, részben itthon fogják gyártani. Ezért előbb-utóbb itthon gyártott tankunk lesz. Ennek mki örülhet!! :oops:

De így tuti lesz KF51 és részben a fejlesztése itt fog zajlani, részben itthon fogják gyártani. Ezért előbb-utóbb itthon gyártott tankunk lesz. Ennek mki örülhet!! :oops:
Semmi sem változott a kérdésben a tavaly szeptemberhez képest.

Szerintem itt leìrtam mi lesz nekünk az olasz bizniszből és mi a probléma vele és mi a vitás kérdés az RM-el.

Ebben a topikban van keresd elő.

• Tetszik
Reactions: Kávé
biztos beleraknák csak most jelenleg 2 panther fejlesztés fut egy amit az olaszok maguknak csinálnak meg egy amit az rm nekönk csinál ami kvázi egy upgradelt A4 lesz,....
Az olaszok maguknak csinálják, meg az RM is magának csinálja (részben a mi pénzünkből).
Hagyni kell hát a tarkafaszba az RM fejlesztést és az olasz verziót kell megvenni-rendszeresíteni, azt’ kész.

* Kellett volna a Safe-ből.

Mindenkinek is igaza van.
Egy hkz nem harckocsi képesség.
Egy tüzér osztály nem tűztámogatás.
Valójában mindből kellene még több, hogy valódi fenntartható harci és harctámogató lehetősége legyen a szárazföldi csapatoknak.

Eddig a szimbolikus képességek eszközeit vettük csak meg.
A fejlesztést folytatni kell, a hídon nem lehet félig átmenni. (Castel -től idézve).

• Tetszik
Reactions: Irsai Olivér
úgy hallottam még tavaly ősszel, hogy került a SAFE-be 155 mm-es tüzérségi eszköz ...legalábbis akkor még úgy volt állítólag. A végső verzióba nem tudom belekerült-e...
Még tavaly ősszel hallottam olyat, hogy bekerült a SAFE-be valamilyen 155-ös löveg, de fene tudja így lett-e...