Amennyiben ez tényleg így van, és Orblerék meghúzták a vörös vonalat, úgy emelem kalapom.de a kormányzat hallani se akart róla és kurva nagy azóta is tartó durcizás van belőle.
Amennyiben ez tényleg így van, és Orblerék meghúzták a vörös vonalat, úgy emelem kalapom.de a kormányzat hallani se akart róla és kurva nagy azóta is tartó durcizás van belőle.
Hát ha azt nézem a szlovákok és a szerbek hogy profitálnak (bár a szerbeknek kicsit szarabbul sikerült) a mindkét oldallal való kapcsolattartáson én inkább róluk vettem volna a példát és felhúztam volna a hadiipart ezen a pénzen lehet mire felépül már nem is lett volna aktuális a szállítás de nekünk égető szükségünk lenne a lőporra és lőszergyártás bővítésére mert a mostani a kapacitásaink alibi mennyiségnek is gázak az új üzemekkel is.Amennyiben ez tényleg így van, és Orblerék meghúzták a vörös vonalat, úgy emelem kalapom.
Várjuk ki a SAFE t ezzel. Van olyan gondolatom, hogy ha a proto leo 2 a miénk abból a csehekkel tudunk gyártást csinálni. A szerbektől tudunk lőporgyárat venni a csehekkel meg a lőszergyártást meg tudjuk oldani. Lesz még itt meglepi.Hát ha azt nézem a szlovákok és a szerbek hogy profitálnak (bár a szerbeknek kicsit szarabbul sikerült) a mindkét oldallal való kapcsolattartáson én inkább róluk vettem volna a példát és felhúztam volna a hadiipart ezen a pénzen lehet mire felépül már nem is lett volna aktuális a szállítás de nekünk égető szükségünk lenne a lőporra és lőszergyártás bővítésére mert a mostani a kapacitásaink alibi mennyiségnek is gázak az új üzemekkel is.
A rakéte gyártás egyébként sokkal sokkal fontosabb kérdés amúgy mint a tank.Miért akarnának velünk közösködni?Várjuk ki a SAFE t ezzel. Van olyan gondolatom, hogy ha a proto leo 2 a miénk abból a csehekkel tudunk gyártást csinálni. A szerbektől tudunk lőporgyárat venni a csehekkel meg a lőszergyártást meg tudjuk oldani. Lesz még itt meglepi.![]()
Meglepi az biztos lesz, legalábbis a hurráoptimistáknak nagy pofáraesésVárjuk ki a SAFE t ezzel. Van olyan gondolatom, hogy ha a proto leo 2 a miénk abból a csehekkel tudunk gyártást csinálni. A szerbektől tudunk lőporgyárat venni a csehekkel meg a lőszergyártást meg tudjuk oldani. Lesz még itt meglepi.A rakéte gyártás egyébként sokkal sokkal fontosabb kérdés amúgy mint a tank.
A csehek köszönik szépen de elvannak a leo2A8-a...Nincs mar sok ido, erdekes mos nem vagyunk benne a kiszivargo infokban hogy mi is kf51 veszunkVárjuk ki a SAFE t ezzel.
Az is csak jovore jon addigra reg lezarul a safeVan olyan gondolatom, hogy ha a proto leo 2 a miénk
Ez biztos de nem ugy ahogy gondolod..:/abból a csehekkel tudunk gyártást csinálni. A szerbektől tudunk lőporgyárat venni a csehekkel meg a lőszergyártást meg tudjuk oldani. Lesz még itt meglepi.
Mind a ketto fontosA rakéte gyártás egyébként sokkal sokkal fontosabb kérdés amúgy mint a tank.
Te hol élsz? Most bútoroztunk össze a csehekkel még szorosabban, nem rémlik. csehszlovák nevű együttessel. Már telepítik is át svájcból a 12,7 gyártást, jönnek győrbe és megvettek egy szerb hadi gyárat. Nyomjuk a repülőket és Babis hamarosan átveszi a kormányt. Gyorsan röviden összefoglaltam a lényeget.
Nem kell sokat aludni már és sok minden kiderül. Amúgy tegnap Orbánnak volt egy fontos mondata a Kossuth r-ban. Minden éjjel azon gondolkodik, hogy tudunk majd kimaradni a háborúból. Úgy hogy meglátjuk, szerintem növelni fogja a távolságot a németektől.Nincs mar sok ido, erdekes mos nem vagyunk benne a kiszivargo infokban hogy mi is kf51 veszunk
Az is csak jovore jon addigra reg lezarul a safe
Ez biztos de nem ugy ahogy gondolod..:/
Mind a ketto fontos
Az eddig könyékig bilibe lógó kezed máris vállig merült.Várjuk ki a SAFE t ezzel. Van olyan gondolatom, hogy ha a proto leo 2 a miénk abból a csehekkel tudunk gyártást csinálni. A szerbektől tudunk lőporgyárat venni a csehekkel meg a lőszergyártást meg tudjuk oldani. Lesz még itt meglepi.A rakéte gyártás egyébként sokkal sokkal fontosabb kérdés amúgy mint a tank.
Várjunk még ezzel. Oké 12,7-es gyártas lesz ez tény.Te hol élsz? Most bútoroztunk össze a csehekkel még szorosabban, nem rémlik. csehszlovák nevű együttessel. Már telepítik is át svájcból a 12,7 gyártást, jönnek győrbe és megvettek egy szerb hadi gyárat. Nyomjuk a repülőket és Babis hamarosan átveszi a kormányt. Gyorsan röviden összefoglaltam a lényeget.
És tátra nem? szerintem az is tény a többit meglátjuk.Várjunk még ezzel. Oké 12,7-es gyártas lesz ez tény.
Erről lemaradtam. Merre találom?és megvettek egy szerb hadi gyárat
Ja, talán a teherautóinkat itt szerelik majd össze... De előbb azt ki is kell fizetniMost bútoroztunk össze a csehekkel még szorosabban, nem rémlik. csehszlovák
igen, mert a svájciak még makacsabbak export szempontjából, mint mi....Már telepítik is át svájcból a 12,7 gyártást,
Kik ? és az nekünk miért releváns, hogy vettek egy szerb gyárat ?jönnek győrbe és megvettek egy szerb hadi gyárat.
Mi ? Kinek ?Nyomjuk a repülőket
Erről lemaradtam. Merre találom?
Ez egy drónos startup...![]()
CSG Acquires Serbian Company MUST Solutions, a Manufacturer of Propulsion Systems for Drones
The industrial and technology holding Czechoslovak Group (CSG), owned by Czech entrepreneur Michal Strnad, has made its first acquisition within the framework…www.defensemagazine.com
És mi a probléma ezzel, szerinted most mit fejleszt ezerrel mindenki? Minden mást tud a csehszlovák RT. Amúgy otthon is felvásárolta a 20 mm es 30 mm lőszergyárat. Érdekes átrendeződéseket fogunk látni itthon is. A RM inkább kifelé lesz rakva az kérdés hogy hogyan.Ez egy drónos startup...
Jezusom, az dontesei miatt nincs egy fullos puls csomag melle hermes 900as nem homeopatias mennyisegben illetve o majmolta eleinte pappergert.Nem kell sokat aludni már és sok minden kiderül. Amúgy tegnap Orbánnak volt egy fontos mondata a Kossuth r-ban. Minden éjjel azon gondolkodik, hogy tudunk majd kimaradni a háborúból. Úgy hogy meglátjuk, szerintem növelni fogja a távolságot a németektől.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..