Kína hadiipara és haderőfejlesztési programja

A francia tudásom a gimnázium óta eléggé megkopott és akkor sem tudtam valami túl sokat a nyelvből :) Ahogy kisilabizáltam ez ilyen ha akarom felszíni hajó, ha akarom tengeralattjáró? De ahogy kivettem ez csak egy modell. Mi ebben a pláne?
Én csak googlefordítóval kinlódok, de valami olyasmi. Nem is akar igazi tengeralattjáró lenni, csak annyira, hogy ne látszódjon ki a vízből. Az lehet benne a pláné, hogy a még nehezebben észlelhető és a hagyományos hajó elleni rakéták átrepülnek felette.
Vagy valami ilyesmi.

Japánoknak volt valami hasonló megoldás azt hiszem a 2.ik vh-ban. Lemerülni nem nagyon tudott de hajó se volt.

Japánoknak volt valami hasonló megoldás azt hiszem a 2.ik vh-ban. Lemerülni nem nagyon tudott de hajó se volt.
Nemcsak a japanoknak az 1. Be még szinte minden flotta kötelékében megtalálhatóak voltak az ilyen hajók. a tengok és a gyorsnaszadok közötti rést töltötte ki. De kikopott. (Mert nem volt jó fegyverplatform akkor. Jobbanmodva amivel operálni tudott az a torpedo amit a tengo nagyobb rejtesbe juttatott célba legalábbis a megközelítési zónába jutása könnyebb volt a torpedos gyorsnaszadok meg gyorsabban kerültek inditasi tavolsagba majd léptek le és ez a gyorsaság manoverezo képesség nehezebb celponta tette őket.) De a mai világba fonix lehet. (Én a duplafedeles dronok megjelenését várom.)

Kína DF-21 rakétarendszert telepít Liaoning-ban. Feltehetően sokallja az arra járó amcsi hajókat.
map-1024x655.png

http://www.imagesatintl.com/chinese-df-21/

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Python