Manipulált a kép...Ja, amúgy elsüllyedt egy ilyen
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Manipulált a kép...Ja, amúgy elsüllyedt egy ilyen
Hát ez:melyik volt az?!
Úgy értettem melyik volt, aki manipulálta.Hát ez:
A víznek két árnyalata van egyenes vonal mentén.
A hír ezen része valószínűleg a túlfújt szenzációt célozza.Mivel folyami kikötő, állandóan kotorják a medret az üledékek miatt. De a cikk hitelességét, megkérdőjelezi, hogy miért csinálna bárki is tengeri próbákat, egy folyami kikötőből?
Ok, hogy gyártanak tengóka, de jóval kissebb DE változatokat. A nukleárisokat a tengerparton lévő Bohai hajógyárban gyártják.
Igen. Egyelőre kivárok a dologgal. Ami a névtelen Pentagonos forrást illeti, a probléma az, hogy ellenőrizhetetlen.A hír ezen része valószínűleg a túlfújt szenzációt célozza.
Valami kínai forrásra hivatkoznak. Lehet csak valami egyszerűbb probát tartottak, de jobban hangzik a tengeri próba, ahogy valszeg a sub is egy egyszerűbb dízel lehetett, de mennyivel jobban hangzik a legmodernebb legújabb atom tengeralattjáró...
Nem értem.Úgy értettem melyik volt, aki manipulálta.
Azért ez így elég triviális lenne....
Ha ilyen béna hamisítvány lenne.Nem értem.
Valami elsüllyedt, valszeg a korábban ott kikötött sub. Most azt olvastam, hogy ezt a „hírt” 2024 júliusában már lehozta a tajvani média, szóval nem új keletű. A jelentés szerint ez egy hagyományos dízel motoros 039 Song osztályú tengeralattjáró volt, nem pedig egy nukleáris tengeralattjáró, és határozottan nem a legújabb.Igen. Egyelőre kivárok a dologgal. Ami a névtelen Pentagonos forrást illeti, a probléma az, hogy ellenőrizhetetlen.
Írhatok én is bármit névtelen Pentagonos, CIA-s forrásra hivatkozva, ha valaki rákérdez ezeknél a szerveknél, nem fogják se cáfolni, se megerősíteni.
Call of duty, meg Battlefield videokat használtak már fel többször híroldalak "hiteles felvételekként". Miről beszélünk?Ha ilyen béna hamisítvány lenne.
Egyébként más képeken nincs olyan nagy difi.
Olyan, mint a gugli mapsen amilyenek néha vannak, olyan négyszet izé, na amit mondtál.
El. De lehet, hogy csak kicsit és majd elmúlik.Na akkor elsüllyedt vagy sem (a kínaiak tagadják)?
Ha a kikötőben süllyedt el, akkor azert menthető, mondjuk kb minden berendezést cserelni kell benne, mert a tengeralattjárók berendezéseit nem vízállóra tervezik.El. De lehet, hogy csak kicsit és majd elmúlik.
amúgy poén volt...Ha a kikötőben süllyedt el, akkor azert menthető, mondjuk kb minden berendezést cserelni kell benne, mert a tengeralattjárók berendezéseit nem vízállóra tervezik.
Van róla cikk júliusból. Csak akkor még nem süllyedt el.amúgy poén volt...
Mondjuk fura, hogy sok előzménye az egész hajó-osztálynak nincsen.
A WSJ meg honnan vette az is jó kérdés.
Lehet full kamu, de azért tudnak a kínaiak úgy titkolózni, hogy mégis valós.
Pentagon confirms...Úgy értettem melyik volt, aki manipulálta.
Azért ez így elég triviális lenne....