És ha jól értettem visszafele kompatibilis a régebbi SA-2 rakétákkal. Tehát egy költséghatékony modernizálását lehet megvalósítani a régi rendszernek, úgy, hogy közben egy fokozatos átállást lehet végrehajtani egy újra.Thai HQ-12 az az Export változat. KS-1C. Elvileg nagyon korrekt árban van
Mivel a kínaiak "nem nagyon ragaszkodnak elvileg ahhoz hogy az export rendszereikbe ne lehessen belepiszkálni". Én egy kis Elbi system féle belepiszkálást beiktatnék rá.És ha jól értettem visszafele kompatibilis a régebbi SA-2 rakétákkal. Tehát egy költséghatékony modernizálását lehet megvalósítani a régi rendszernek, úgy, hogy közben egy fokozatos átállást lehet végrehajtani egy újra.
Ennek akkor lett volna értelme mikor megvoltak még a SZ-75-öseink. Most már nem lenne aktualitása a dolognak.Mivel a kínaiak "nem nagyon ragaszkodnak elvileg ahhoz hogy az export rendszereikbe ne lehessen belepiszkálni". Én egy kis Elbi system féle belepiszkálást beiktatnék rá.
Viszonylag igen kedvező árban lenne egy új rendszerünk.
De honnan tudod, hogy nem eredeti? Vásároltak belőlük mindenféle változatot.tudom, de ez akkor is egy csíkszemű Thor
Van lemásolva és ez ha jól látom a másolat. Csak érdekelt volna, hogy te miből deríted ki, hogy ez valóban másolat és nem eredeti.igazad lehet! Első ránézésre mintha kisebb eltéréseket véltem volna felfedezni a hordozó járművön, de jobban megnézve nem is tudom. A másik zavaró a saját típusjelzés. Nameg ez Kína, ha még nincs lemásolva, majd le lessz![]()
Szerintem a keresőradarban térnek el leginkább egymástól ami a külsőségeket illeti.![]()
Áhh megvan mi volt olyan furcsa: A futómű, és a hátsó rész. De csak tippeltem.
Szerintem a keresőradarban térnek el leginkább egymástól ami a külsőségeket illeti.
Ez erdészeti munka: Szőrszál hasogatásA radar keresni nem szokott (inkább csak kutatja a célját) maximum a gyártója az eladáskor, amire gondoltál az célfelderítő, esetleg célmegjelölő lokátor.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..