Kínai légvédelmi eszközök

Thai HQ-12 az az Export változat. KS-1C. Elvileg nagyon korrekt árban van :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Thai HQ-12 az az Export változat. KS-1C. Elvileg nagyon korrekt árban van
És ha jól értettem visszafele kompatibilis a régebbi SA-2 rakétákkal. Tehát egy költséghatékony modernizálását lehet megvalósítani a régi rendszernek, úgy, hogy közben egy fokozatos átállást lehet végrehajtani egy újra.

• Tetszik
Reactions: tonyo
És ha jól értettem visszafele kompatibilis a régebbi SA-2 rakétákkal. Tehát egy költséghatékony modernizálását lehet megvalósítani a régi rendszernek, úgy, hogy közben egy fokozatos átállást lehet végrehajtani egy újra.
Mivel a kínaiak "nem nagyon ragaszkodnak elvileg ahhoz hogy az export rendszereikbe ne lehessen belepiszkálni". Én egy kis Elbi system féle belepiszkálást beiktatnék rá.
Viszonylag igen kedvező árban lenne egy új rendszerünk.

Mivel a kínaiak "nem nagyon ragaszkodnak elvileg ahhoz hogy az export rendszereikbe ne lehessen belepiszkálni". Én egy kis Elbi system féle belepiszkálást beiktatnék rá.
Viszonylag igen kedvező árban lenne egy új rendszerünk.
Ennek akkor lett volna értelme mikor megvoltak még a SZ-75-öseink. Most már nem lenne aktualitása a dolognak.

• Tetszik
Reactions: endre
Angol feliratos dokufim a kínai radarfejlesztés történetéről

CH_HQ-17-_TOR_M1.jpg

• Tetszik
Reactions: endre
igazad lehet! Első ránézésre mintha kisebb eltéréseket véltem volna felfedezni a hordozó járművön, de jobban megnézve nem is tudom. A másik zavaró a saját típusjelzés. Nameg ez Kína, ha még nincs lemásolva, majd le lessz :D

igazad lehet! Első ránézésre mintha kisebb eltéréseket véltem volna felfedezni a hordozó járművön, de jobban megnézve nem is tudom. A másik zavaró a saját típusjelzés. Nameg ez Kína, ha még nincs lemásolva, majd le lessz :D
Van lemásolva és ez ha jól látom a másolat. Csak érdekelt volna, hogy te miből deríted ki, hogy ez valóban másolat és nem eredeti.

igaz, viszont úgy rémlik a Thor-hoz többféle kivitelűt is ajánlgattak, volt köztük még rácsos is.
hqdefault.jpg

erősen hajaz rá! Gondolom, hasonló paraméterekkel bír, így meg minek újat fejleszteni, másolni