T
Törölt tag
Guest
Ez erdészeti munka: Szőrszál hasogatás![]()
Szaktopicban, ha van rá magyar szakkifejezés akkor akár használhatnánk is, szerintem...
... ez nem a fürdőszoba, ahol pongyoláskodunk

Ez erdészeti munka: Szőrszál hasogatás![]()
CélfelderítőA radar keresni nem szokott (inkább csak kutatja a célját) maximum a gyártója az eladáskor, amire gondoltál az célfelderítő, esetleg célmegjelölő lokátor.
![]()
De nem is mindenki szakemberSzaktopicban, ha van rá magyar szakkifejezés akkor akár használhatnánk is, szerintem...
... ez nem a fürdőszoba, ahol pongyoláskodunk![]()
Angolban pontosan igy hivjak SEARCH RADAR vagy Volume Search radar.A radar keresni nem szokott (inkább csak kutatja a célját) maximum a gyártója az eladáskor, amire gondoltál az célfelderítő, esetleg célmegjelölő lokátor.
![]()
Angolban pontosan igy hivjak SEARCH RADAR vagy Volume Search radar.
Ok, szerintem lejött, hogy mit is akartam mondeni. De mit szóltok, hihető az elmélet miszerint a HQ-7 célfelderítő radarját pakolták a HQ-17-re?
Kivéve amikor target acquisition radar-nak..Angolban pontosan igy hivjak SEARCH RADAR vagy Volume Search radar.
En hallottam mar szakemberektol igy is ugy is.Oroszul meg SzOC-nak (Станция Oбнаружения Целей), de itt a magyar szakkifejezésről volt fentebb szó.
![]()
Kivéve amikor target acquisition radar-nak..
Köszönöm szépen. Térjnük vissza a HQ-17-re.OFF
Urak!
Én Mac-et segítettem ki egy szakkifejezéssel.
Hogy a többi műkedvelő/civil/amatőr topictárs mit-hogy hív az engem legkevésbé sem érdekel.
Gondolkoztam hogy magánban írjam, de akkor a csak olvasók nem tanulnak semmit sem.
A témáról le lehet szállni, ne szennyezzétek tovább ezt a topicot.
ON
És lehet tudni,miféle rakétákkal van megtámogatva?A NORINCO exportra szánt termékei
Friss
Ott a 35 mm légvédelmi gépágyú rakétákkal megtámogatva .
![]()
Mintha TY-90-eseket szereltek volna rá.És lehet tudni,miféle rakétákkal van megtámogatva?
Én ezt az LS-II ADS rendszert is érdeklődésre érdemesnek találomMintha TY-90-eseket szereltek volna rá.
https://en.wikipedia.org/wiki/TY-90
Meg van ott még egy ilyen is.
http://www.ausairpower.net/APA-PLA-Div-ADS.html#mozTocId298387
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..