Ezek civil RoRo hajók. De minden ilyen hajókat üzemeltető cég köteles időközönként gyakorlatozzon a sereggel be és kirakodást.Bocsássatok meg nekem ! Ez nem repcsihordozó de ezért sem sem semmi
Izland,kezdj el rettegni!Ezek civil RoRo hajók. De minden ilyen hajókat üzemeltető cég köteles időközönként gyakorlatozzon a sereggel be és kirakodást.

TC:Vörös vihar,de a japánok is ro-ro hajókat használnak valamelik könyvbenA vörös vihar kötelező olvasmány minden műkedvelőnekIzland,kezdj el rettegni!TC:Vörös vihar,de a japánok is ro-ro hajókat használnak valamelik könyvben
Külnben nem hüleség a dolog.A már biztositott hidfőbe,ha van benne egy móló, nagyon is jól használhatók a ro-ro hajók a megerősités és utánpótlás partratételére.(ha meg nincs,hát vinni kell oda eggyet-a la Normanndie)A vörös vihar kötelező olvasmány minden műkedvelőnek
Szerintem sem hülyeség. Biztos is vagyok benne hogy minden ország akinek vn használná az ilyen hajóit ilyen célra. Sőt linkeltem is egyet a rakétanaszáddá átalakított konténerszállítókról is ami olcsó egy hadihajóhoz képest mégis komoly tűzerővel bír.Külnben nem hüleség a dolog.A már biztositott hidfőbe,ha van benne egy móló, nagyon is jól használhatók a ro-ro hajók a megerősités és utánpótlás partratételére.(ha meg nincs,hát vinni kell oda eggyet-a la Normanndie)
Igen es ha belegondolsz minden nagyobb konfliktusban reszt is vettek... A kereskedelmi hajok /besorozasa/nem rekviralasa/ es fegyverzettel torteno ellatasa szinte minden tengerpartal remdelkezo allam alkalmazasaba allt nagyobb konfliktus eseten.. A szallitas ebbe a kompok is bele tarzoznak meg a gerincet adtak nem keves konfliktusban./marmint hogy eredetileg civilnek keszult hajok szallitmamyoztak municiot embert./Szerintem sem hülyeség. Biztos is vagyok benne hogy minden ország akinek vn használná az ilyen hajóit ilyen célra. Sőt linkeltem is egyet a rakétanaszáddá átalakított konténerszállítókról is ami olcsó egy hadihajóhoz képest mégis komoly tűzerővel bír.
Ha jól tudom az egész világon a kereskedelmi flotta háború esetén katonai parancsnokság alá kerül.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..