Ezt meg ki vette meg?
Hátul ahogy kinéz a légcsavar, remélem nem mi voltunk. A festés alapján a kommunista felkelő nap országa + egy kis american eagle, szóval összezavarodtam.
), Predator kategóriájú drónt meg csak Kínától. Jól csinálják. Annak tudnék én igazán örülni, ha az Oroszok is félretennék a nemzeti büszkeséget, és bevásárolnának Pterodactyl-ből, meg Type-55 ből... Segíteniük kell egymást, ha meg akarnak tudni felelni ellensúlyként a NATO ellen. Lehet hülyén néz ki innen Európából hogy ezt írom, de az a saját véleményem, olyan erősnek kell látszaniuk, és lenniük is valóban, hogy kellő elrettentő erőt tudjanak felmutatni ahhoz, hogy ne legyen még kósza gondolat sem reálisan az, hogy meg lehet őket támadni a győzelem reális esélyével. Ehhez össze kell dolgozzanak mindenképp, én azt gondolom.Szerintem már most vásárolnak egy rakás kulcsfontosságú elektronikai rendszert (alrendszert).
A CDF-on van egy Strangelove név alatt írkáló hong-kongi srác. Tegnap ezt posztolta: <i>A relative of mine is an electronics manufacturer, he has plants in Shenzhen and Dongguan, every year he gets more and more orders from Russian companies and government, buying everything from mediocre to cutting edge components. </i>
Magyarul, orosz kormányzati szervek egy rakás elektronikus cuccot vesznek Kínából.
Vagy elhisszük, vagy sem...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..