Ez a szállító propeller nagyon klassz lehet.Érdekességnek raktam be egy magyar ht fórumra hogy bizonya a horvátok is pl. a fősodratú közép jobboldali napilapban is foglalkoznak a Kína témával ht. vonalon is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a szállító propeller nagyon klassz lehet.Érdekességnek raktam be egy magyar ht fórumra hogy bizonya a horvátok is pl. a fősodratú közép jobboldali napilapban is foglalkoznak a Kína témával ht. vonalon is.
Évek óta tesztelik a J-15 katapultos változatát, kb fél éve jött az első kép a J-35 első katapultos protójáról. Mire ez szolgálatba áll (szerintem még 2-3 év biztos), addigra a J-15-ösök meglesznek.azért egy fedélzeti repülőgép csoport nélkül ez a hordozó is csak 1 nagy vas darab..... katapultos indításhoz lesz-e vajon hozzá való vadászgép? mivel hogy ez már nem kapott siugró sáncot, így a jelenleg használatos (a 2db "sáncos) anyahajókon szolgáló Szuhoj klónok ehhez a "ladik"-hoz már nem használhatóak..... szerintem még sok év, mire ez az egység a fedélzeti repülő csoportjával bevetheteő, talán a 2020-as évek vége felé.....
ha megengeded, én azért "tamáskodom" az időtervet tekintve..... nem lesz az ilyen gyors.....Évek óta tesztelik a J-15 katapultos változatát, kb fél éve jött az első kép a J-35 első katapultos protójáról. Mire ez szolgálatba áll (szerintem még 2-3 év biztos), addigra a J-15-ösök meglesznek.
Simán benne van, ez nekik vadiúj. 2-3 év tesztidő biztos lesz, de könnyen lehet több is.ha megengeded, én azért "tamáskodom" az időtervet tekintve..... nem lesz az ilyen gyors.....
Liaoning az első perctől fova kiképző hordozónak lett lenyilatkozva. csak erre sokan azt mondták hogy hát persze... (luxus)Annyit hozzátennék hogy mire a 003 fucsien megkapja a repülő csoportját azzal egyidőben kb. a Liaoning mehet a bontóba.
Tehát ha addig át is adnak még egy hordozót akkor is marad a 3.
Számszerűen mert a L nél nyilván sokkal potensebb egy ilyen.
Nagyon láma vagyok:
torony két oldalán , elvbe még bug fixelik a katapultokatNagyon láma vagyok:
Katapultok még nincsenek kész?
Liftek hol vannak? Nem látom, én vagyok vak?
Így se látom. Kérhetek valakitől 2 nagy piros X-et a liftekre?torony két oldalán , elvbe még bug fixelik a katapultokat
Így se látom. Kérhetek valakitől 2 nagy piros X-et a liftekre?