Tyű! Nagyon ki van centizve a catapult, nem sok hely lesz a futóknak a bal oldalon.
Azt tudjuk milyen gépeket akarnak rendszeresített hozzá!?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tyű! Nagyon ki van centizve a catapult, nem sok hely lesz a futóknak a bal oldalon.
Szerintem sokat csal a kép. Műholdképnek tűnik.Tyű! Nagyon ki van centizve a catapult, nem sok hely lesz a futóknak a bal oldalon.
Az a két fekete nem csak árnyék, a katapultok maguk pedig le vannak fedve és a fedő izé veti azt a biz.árnyékot?Tyű! Nagyon ki van centizve a catapult, nem sok hely lesz a futóknak a bal oldalon.
Torony állásából kiindulva eléggé jó szögből fotózták, szóval nemhinnem, hogy a kép csal, lehet más turpisság lesz azzal a katapulttal...Szerintem sokat csal a kép. Műholdképnek tűnik.
J-15, J-35, AWACS.
A bal oldali catapultról van szó ami fölött már elbontották a sátrat! Ahol már látszik a sín!Az a két fekete nem csak árnyék, a katapultok maguk pedig le vannak fedve és a fedő izé veti azt a biz.árnyékot?
hehe, azt észre sem vettem tééélleg a szélén vanA bal oldali catapultról van szó ami fölött már elbontották a sátrat! Ahol már látszik a sín!
szerintem az lessz az uav sTorony állásából kiindulva eléggé jó szögből fotózták, szóval nemhinnem, hogy a kép csal, lehet más turpisság lesz azzal a katapulttal...
Egyébként pont belefutottam egy hosszabb elemzésbe a korábban idézett forgó kameráról, valami IR pásztázó cuccra spekulálnak..
This Spinning Camera On China's Aircraft Carrier Is A Key Defense System
The spinning panoramic infrared system can detect, classify, and track threats that radar may not be able to see.www.thedrive.com
A bal oldali catapultról van szó ami fölött már elbontották a sátrat! Ahol már látszik a sín!
Van ott elég hely. Azért annyira ne nézzük már hülyének a kínaiakat, hogy isten tudja hány milliárdért építenek egy hordozót, x 10-100 millióért kifejlesztenek, beépítenek egy emals katapultot, amit majd a gépek nem tudnak használni, mert nincs elég hely.Torony állásából kiindulva eléggé jó szögből fotózták, szóval nemhinnem, hogy a kép csal, lehet más turpisság lesz azzal a katapulttal
Nem nézem hülyének őket! Mindössze annyit jegyeztem meg, Nagyon ki van centizve a catapult, nem sok hely lesz a futóknak a bal oldalon.Van ott elég hely. Azért annyira ne nézzük már hülyének a kínaiakat, hogy isten tudja hány milliárdért építenek egy hordozót, x 10-100 millióért kifejlesztenek, beépítenek egy emals katapultot, amit majd a gépek nem tudnak használni, mert nincs elég hely.
Azért csak szólni kéne. Hátha pont erre, pont nem gondoltakNem nézem hülyének őket! Mindössze annyit jegyeztem meg, Nagyon ki van centizve a catapult, nem sok hely lesz a futóknak a bal oldalon.
Van ott elég hely. Azért annyira ne nézzük már hülyének a kínaiakat, hogy isten tudja hány milliárdért építenek egy hordozót, x 10-100 millióért kifejlesztenek, beépítenek egy emals katapultot, amit majd a gépek nem tudnak használni, mert nincs elég hely.
Ha jól tippelem a színkód megegyezik az amerikai hajókon alkalmazottakkal.
madarakat amik veszélyeztethetik a fel illetve leszálló repülőgépek üzembiztonságát (emelett összeszarhatják a hajót és síkálni kell azt meg mindenki utálja ) viccet félretéve tényleg madarakat darálnak sörétessel.Ha jól tippelem a színkód megegyezik az amerikai hajókon alkalmazottakkal.
De vajon mit kellhet hatástalanítania egy Shotgun-al egy a fegyverzetért felelő fedélzeti tagnak?
Eszembe nem jutott, pedig logikus, mondjuk a sörét mint 'idegen tárgy' is veszélyes lehet a hajtóművekre..madarakat amik veszélyeztethetik a fel illetve leszálló repülőgépek üzembiztonságát (emelett összeszarhatják a hajót és síkálni kell azt meg mindenki utálja ) viccet félretéve tényleg madarakat darálnak sörétessel.
A viz alá süllyedt sörét aligha.Eszembe nem jutott, pedig logikus, mondjuk a sörét mint 'idegen tárgy' is veszélyes lehet a hajtóművekre..
Emellett van skeet bajnokság is a személyzetnek.madarakat amik veszélyeztethetik a fel illetve leszálló repülőgépek üzembiztonságát (emelett összeszarhatják a hajót és síkálni kell azt meg mindenki utálja ) viccet félretéve tényleg madarakat darálnak sörétessel.