Kínai repülőgép-hordozók

qdMT4PUxjKQ.jpg

• Tetszik
Reactions: enzo and fishbed
Igen. Mindenképpen érdekes fejlemény, hogy a Liaoningra is visznek majd J-35-ösöket.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre and fishbed
Nem is értem, hogy miért lepett meg, hogy a Liaonigra is telepítenek J-35-ösöket?
Teljesen logikus lépés. És megmagyarázza, hogy mit szöszöltek annyit ezen a hajón.

Nem is értem, hogy miért lepett meg, hogy a Liaonigra is telepítenek J-35-ösöket?
Teljesen logikus lépés. És megmagyarázza, hogy mit szöszöltek annyit ezen a hajón.
pláne hogy évek óta sorolják (korábban horgosváltoat meg beton anyahajón tologatták j 31 néven

Miről van benne szó ?

Miről van benne szó ?
Semmi fix. Azt mondja, hogy nincs fennakadás a kínai hordozó programban, hamarosan bejelentik a 004-es építésének megkezdését.
A második posztban meg azt, hogy a 003-as nem elég nagy, a 004-es 100 000 tonna körüli lesz, de nem egyértelmű, hogy nukleáris meghajtású lesz-e.
Igazából az egyetlen újdonság itt szerintem, hogy nem írják biztosnak, hogy nukleáris lesz a következő lépcsőfok. Ha ez valós, akkor szerintem vagy nem elég üzembiztos a kellő teljesítményű reaktoruk, vagy minimum be akarnak még iktatni egy biztonsági ablakot. Ne feledd, hogy a 003 még meg sem kezdte a tesztjeit, viszont az így is óriási, háttér nélküli ugrás lesz nekik a katapultok, méretnövekedés miatt.

Változott az árbóc.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Változott az árbóc.

Annyit látok csak, hogy felkerült a tetejére egy gömb alakú dóm, amibe valamilyen antenna van.
A hídon, meg végig kivágták az ablakokat.
Az igazán nagy munkálatok azok belül lehetnek.

• Tetszik
Reactions: enzo and endre
óriási, háttér nélküli ugrás lesz nekik a katapultok, méretnövekedés miatt.
.
Hatternek ott van az amerikaiaktol folyamatosan minden eszközzel lopott informacio.
Ezek szo szerint mindent lopnak, a fenti rajzon az összes repulö es helikopter copy-paste, Meg a 35-ös szam a J-35-ben is pont 35 lett nekik is.

.
Hatternek ott van az amerikaiaktol folyamatosan minden eszközzel lopott informacio.
Ezek szo szerint mindent lopnak, a fenti rajzon az összes repulö es helikopter copy-paste, Meg a 35-ös szam a J-35-ben is pont 35 lett nekik is.
Ezzel mondjuk tudnék kicsit vitatkozni, de ám legyen.
De ami a másolást illeti, próbálj meg otthon lemásolni egy hétköznapi tárgyat.
Pl. egy golyóstollat.