Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha jól tudom a szerbek is ezzel a cuccosal kacsingatnak.
Valamit kiállítottak, de az szerintem inkább csak egy elképzelést mutatott, semmint egy kész terméket.Ha jól tudom a szerbek is ezzel a cuccosal kacsingatnak.
Mármint a rakétával, vagy a járművel?Ha jól tudom a szerbek is ezzel a cuccosal kacsingatnak.
Ki tudja az is meglehet hogy a "szerb" rakétáért cserébe a kínaiak kicsit fejlesztettek rajta. Egyébként meg nem hisszem. Mert 2014-15 körül is látam valami hasonló képpeket, videot kínai cuccosról. Majd Mec kijavít.Mármint a rakétával, vagy a járművel?
Mert szerintem a szerbek pont nincsenek ilyen dolgokra rászorulva. Sőt, nekem tippre úgy tűnik, hogy inkább a kínaiak másolták le az ALAS rakétát. Járművük is van bőven.
Az ALAS több, mint 10 éve létezik!Nagyon nem tudok senkit sem kijavítani, mivel fogalmam sincs, mennyire modern a szerb hadiipar. Lehet, hogy ők fejlesztették a páncéltörő rakétát és a kínaiak vették át, de fordítva is lehetett.
???
Én mégis arra tippelnék, hogy a kínaiaktól vették a fő részegységeket és ők inkább amolyan összeszerelő munkát végezte.
Ki tudja az is meglehet hogy a "szerb" rakétáért cserébe a kínaiak kicsit fejlesztettek rajta. Egyébként meg nem hisszem. Mert 2014-15 körül is látam valami hasonló képpeket, videot kínai cuccosról. Majd Mec kijavít.
Jók ezek az expediciós járgányok isJó kis videó, sok mindennel lőnek benne éjszaka is. Felfedeztem benne a Francia r328 rádió kínai mását is Van egy olyan érzésem hogy az egész rádiócsaládot lekoppintották/licenszben gyártják??
A csapatok jól képzettnek tűnnek, az éjszakai éleslövészet mozgással az meggyőző.
Nagyon tetszett a háton hordható aknamentesítő
Kövesd be ezt is. Franciául van.Legutóbb 4500 meteren voltak, legközelebb már a csomolungmán tartanak gyakorlatot
Változó a magasság.Legutóbb 4500 meteren voltak, legközelebb már a csomolungmán tartanak gyakorlatot
Tudom, csak vicc volt Biztos vagyok benne ha megtehetnék akkor a holdon is készítenenek propaganda videókat hogy mindenki lássa milyen tökösek(amúgy tényleg nem rosszak)
Meg ezek kicsit Indiának is szólnak...Tudom, csak vicc volt Biztos vagyok benne ha megtehetnék akkor a holdon is készítenenek propaganda videókat hogy mindenki lássa milyen tökösek(amúgy tényleg nem rosszak)
Leginkább indiának szólnak. Meg mutatják hogy van egyéb fegyverük is nem csak szöges bunkók, buzogányok meg ming kori harci bárdok. Szerintem ha élesbe fordul a dolog ezek ledarálják az indiaiakatMeg ezek kicsit Indiának is szólnak...