Kínai tüzérségi eszközök

Fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül egy ilyen. Nem hinném, hogy drága dolog lenne.
Nem a megvalósíthatósággal van gond, hanem, hogy nincs értelmen. Ez a rakéta gyakorlatilag csak egy ok miat sikeres napjainkba is, méghozzá azért mert könnyen hordozható. Ha egy nagyméretű járműre szereled akkor egyből felmeról, hogy miért nem szerel rá valami jóval potensebb rakétát. Minden paraméterében alúlmarad mondjuk a GRAD rakétához képest, kivéve, hogy könnyen hordozható.
Akik napjainkban használják, azok szinte mind kizárólag spec alakulatok, akiknél jóval fontosabb a könnyen szállíthatóság.

Algír vásárlás.
k5cj.jpg

q7j9.jpg

cmef.jpg

xmij.jpg

4ja0.jpg
ujai.jpg

Mackensen mi ez a qr-kódot simogató tündér? Még egyszer láttam, de azt hittem véletlen vágtad be a képet, de most 4x van ugyanaz, uh nem lehet véletlen.

Semmi, csak lusta voltam letölteni a képeket és újból feltölteni valamilyen képkezelőre és dirrektbe linkeltem be. Az eredeti képet meg leszedték és maradt helyette a tündér.

Eloszor látható harci alkalmazásban a kínai PLZ-45. A szaudi hadsereg ezzel lotte a husziták állásait Jemenben.
2023645_original.jpg

2023345_original.jpg

2023877_original.jpg

2024112_original.jpg

És jó látni a lőszerszállító járműveket, is. Ha már annyit téptem a számat miattuk egy multkori alkalommal.