kinek, mi.A luxus az, aminek értelme nincs...
Én pl bármilyen közlekedési eszköznél jobban szeretek vonaton utazni.
Kényelemben, jó ételekkel, italokkal.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
kinek, mi.A luxus az, aminek értelme nincs...
egy sportautónál értem, de egy limuzin ne akarja magát már sportautóként definiálni.Nem szeretem az embereket szembe dicséri, de szerintem te teljesen hülye lehetsz…
Már Kim Dzsongun is Te vagy?kinek, mi.
Én pl bármilyen közlekedési eszköznél jobban szeretek vonaton utazni.
Kényelemben, jó ételekkel, italokkal.
A luxus az, aminek értelme nincs...
Ó. Igen? Bzmg Az nem szeretnék inkábbMár Kim Dzsongun is Te vagy?
Nem is európai piacra tervezték ezt a dizájnt.vagy a BMW brutál méretű orrlyukaira.
Nem is európai piacra tervezték ezt a dizájnt.
hát nem túl acélosak manapság.Nem is európai piacra tervezték ezt a dizájnt.
azért az olasz /és francia/ design mindig is örök marad, bárhogyan is fikázzák egyesek.Engem ez nem vígasztal amikor meglátom az utcán XD
Ellenben láttam tegnap egy gyönyörű F430-as ferrarit. Kb. 20 éves dizájn és még ma is nagyon szép és izléses.
Ahogyan pl. az Alfa Gulia formája is nagyon teszik, pedig már 10 éves tömegdizájn.
Régebben a németek is tudtak szépet rajzolni. Jó az audi kb. sosem, de pl. az E46-s BMW szép volt.
Még mindig a merci az egyetlen amelyik tud szép német kocsit csinálni. Érdekes ők nem lettek izlés ficamosak.
(Amúgy tömeg modelleknél az utolsó szép német autó az Opel Astra K-volt)
Szeret luxusban vonatozni, jókat enni és úriembert játszani valamint mindenhez is ért. Ja és ő is el van szigetelődve és a világ nem népidemokratikuskirályági része meg jót szórakozik rajta.Ó. Igen? Bzmg Az nem szeretnék inkább
Szeret luxusban vonatozni, jókat enni és úriembert játszani valamint mindenhez is ért. Ja és ő is el van szigetelődve és a világ nem népidemokratikuskirályági része meg jót szórakozik rajta.
De mikor ezek készültek, mikor divatba jöttek, bőven volt ázsiója a kínai piacon és akkor, ott még ez is minőség volt, hisz nem tudják, amit Európában, hogy ez már a minőségvesztés. Egy járműtervezés tizenéves folyamat, tehát ezek az arculatok, enteriőrök még a kínai előretörés előtt bőven jöttek létre.hát nem túl acélosak manapság.
Csak a márkából meg nem lehet már megélni, főleg hogy sok milliós német prémium márkák
kocsijai kritikán aluli minőségben kerülnek összeszerelésre.
Ehhez képest a kínaiak már bőven fasza cuccokat pörgetnek ki, innovatív újításokkal, minőségben.
Azokkal szemben kevés lesz már a melldöngetés, hogy milyen patinás márka /volt/ az eu-i...
Vagy lehet rohanni a kínai piac után, de azok meg úgy sejtem, inkább fognak hazait venni
Aha, ezért nincs pl 60 milliós német prémiumnak kárpit a csomagtér egészén, vagy gagyik az illesztései?De mikor ezek készültek, mikor divatba jöttek, bőven volt ázsiója a kínai piacon és akkor, ott még ez is minőség volt, hisz nem tudják, amit Európában, hogy ez már a minőségvesztés. Egy járműtervezés tizenéves folyamat, tehát ezek az arculatok, enteriőrök még a kínai előretörés előtt bőven jöttek létre.
Már ők diktálnak, nem megugranak.A kínai autók jelentős része ugyan úgy gagyi. Az, hogy 1-2 márka ezt megugorta az más kérdés; igaz sokszor nem önerőből és igen nagy állami dotációval -tehát kevésbé piaci alapon.
Már most inkább vesznek hazait.
De mikor ezek készültek, mikor divatba jöttek, bőven volt ázsiója a kínai piacon és akkor, ott még ez is minőség volt, hisz nem tudják, amit Európában, hogy ez már a minőségvesztés. Egy járműtervezés tizenéves folyamat, tehát ezek az arculatok, enteriőrök még a kínai előretörés előtt bőven jöttek létre.
A kínai autók jelentős része ugyan úgy gagyi. Az, hogy 1-2 márka ezt megugorta az más kérdés; igaz sokszor nem önerőből és igen nagy állami dotációval -tehát kevésbé piaci alapon.
Már most inkább vesznek hazait.
Meg nem is az örökkévalóságnak épültek. Ld Ferrari nem látható részein a 'kókány' melót
Szép, mert Te is akkor voltál gyerek, abba nőttél fel. A mai fiatalok meg már másban. Nekem is az a szép, de a nálam 10-15 évvel fiatalabbnak meg már teljesen más a BMW.Engem ez nem vígasztal amikor meglátom az utcán XD
Ellenben láttam tegnap egy gyönyörű F430-as ferrarit. Kb. 20 éves dizájn és még ma is nagyon szép és izléses.
Ahogyan pl. az Alfa Gulia formája is nagyon teszik, pedig már 10 éves tömegdizájn.
Régebben a németek is tudtak szépet rajzolni. Jó az audi kb. sosem, de pl. az E46-s BMW szép volt.
Még mindig a merci az egyetlen amelyik tud szép német kocsit csinálni. Érdekes ők nem lettek izlés ficamosak.
(Amúgy tömeg modelleknél az utolsó szép német autó az Opel Astra K-volt)
Már szerintem pont Veled lemeccseltük, hogy láttam az összeset.Aha, ezért nincs pl 60 milliós német prémiumnak kárpit a csomagtér egészén, vagy gagyik az illesztései?
Ok.
Már ők diktálnak, nem megugranak.
Ha időd engedi, akkor nézd meg a YT-n a speedzone elmúlt időszakban, Kínából készült epizódjait, a Pekingi Autószalonnal együtt.
/de előtte is tettek fel pár érdekes ottani epizódot/
Aranyhal memória.... lehet.Már szerintem pont Veled lemeccseltük, hogy láttam az összeset.
Az a fő probléma, hogy a mi generációnk a népautógyártás aranykorát értük meg és ehhez mérünk mindent.Aranyhal memória.... lehet.
Akkor akár egyet is érthetnénk.
Én speciel nem kenem ezt a dolgot, viszont nekik -akik értenek is hozzá- elhiszem.
Röviden Olasz volt!Azért érdemes visszanézni a 1-2 éves kínai autós teszteket. Összeszerelési minőségben rég beérték a nyugatot, amely tudna jobbat, mégis szart gyárt!
Annak idején néztem egy 360 modenát. Csálén állt rajta a diffúzor XD
illesztési hézagok éppen akkorák, amilyen kedvük volt. Full gagyi volt. Ellenben szépen nézett ki.
Ezt a blődséget honnan veszed?Aha, ezért nincs pl 60 milliós német prémiumnak kárpit a csomagtér egészén, vagy gagyik az illesztései?
Ok.