Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Dehogynem ,mindkét oldalon...
Én csak gázlónál szétlőtteket láttam.Úsztattak volna többször is mindkét oldalon, csak rommá lettek lőve közben.
Abból volt mindkét oldalnak két-három próbálkozása, hasonló eredményekkel.Én csak gázlónál szétlőtteket láttam.
Az a manul.A Kurganyec esetében az a baj , hogy tulajdonképpen egy felöltöztetett bmp 3. sok pénzért. Azt hitték bejön.
Krinkinél ukránoknak sikerült fixen egy vagy több BMP-2-t átvinniük a Dnyeperen, de lehet azokat PTSz-ekkel úsztattákÉn csak gázlónál szétlőtteket láttam.
Russia’s new fighting vehicle spotted at assembly line
The production of the Kurganets-25 infantry fighting vehicle (IFV) has been spotted in the assembly lines of the Kurgan Machine-Building Plant (KMZ). The new fighting vehicle was revealed through a photo taken inside the factory, showing the new Kurganets-25's hull alongside the BMD-4M vehicles...defence-blog.com
Lesz ebből valami egyszer?
Valószínü, de csak a az SVO lezárta után. A közeljövőben nem.Lesz ebből valami egyszer?
A manulról is teljes a csend pedig az egyszerűbb valami.
Utána lesz rá pénzük?Valószínü, de csak a az SVO lezárta után. A közeljövőben nem.
Lesz ebből valami egyszer?
A manulról is teljes a csend pedig az egyszerűbb valami.
Nekem mind ennél, mind az Armata esetében az a véleményem/tippem, hogy igen, majd Ukrajna után, az ottani tapasztalatokból kiindulva/átdolgozva fogják a sorozatgyártást és tömeges rendszeresítést megtolni.Valószínü, de csak a az SVO lezárta után. A közeljövőben nem.
Azért nem mind1, hogy az átütő találat után automatikusan robban fel/ég ki az egész ahrckocsi/IFV megölve benne mindenkit vagy sem.Nekem mind ennél, mind az Armata esetében az a véleményem/tippem, hogy igen, majd Ukrajna után, az ottani tapasztalatokból kiindulva/átdolgozva fogják a sorozatgyártást és tömeges rendszeresítést megtolni.
Mert most értitek, harckocsiknál a meglévő típusok elegendőek a felmerülő kihívásokhoz, a legtöbbet használt malac az a repeszromboló, maga a tank-tank ütközet relatíve ritka. Azzal meg ha az Armatát lóhalálában csakazértis rendszerbe állítják, azzal sokat nem nyernek vele a T-80BVM/T-90M-hez képest. Ami kéne az a rendes rükverc, de az meg külön történet.
Persze IFV/APC téren már más a helyzet, ahol a BMP-3 nem 1:1-es leváltója a BMP-2-nek, szóval ott azért illene mást is bevetni. Na meg az igásló Motoliga (MT-LB) ami igazán égető. Szintén teljesen más a helyzet a tüzérségnél, ahol azért az oroszok a meglévő állománnyal hatótáv hátrányban vannak a nyugati 155 millis L/52-vel szemben, de arról majd csinálok dedikált videót (ha végre a kurva Youtube visszaadja a monetizációt)
Ez így van, mindent elemezni,tanulmányozni fognak és ezután döntenek a végleges verziókban mind az új BTR mind az új BMP tekintetében.Nekem mind ennél, mind az Armata esetében az a véleményem/tippem, hogy igen, majd Ukrajna után, az ottani tapasztalatokból kiindulva/átdolgozva fogják a sorozatgyártást és tömeges rendszeresítést megtolni.
Azok döntően majd 30 évesek...Meg van egy csomó zsákmányolt nyugati cucc,azokat is áttanulmányozzák amit érdemes.
Azok döntően majd 30 évesek...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..