Az egy dolog, csak Bubunak megkellene mutatni hogy ezt hívják elrettentésnek b+... Amikor világgá kürtölik jó előre hogy mit vesznek....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az egy dolog, csak Bubunak megkellene mutatni hogy ezt hívják elrettentésnek b+... Amikor világgá kürtölik jó előre hogy mit vesznek....
Nagyon kivancsi leszek, mennyibe fog mindez kerulni nekik mondjuk 2026 utan...
Azt 3 hozzászólással korábban már linkeltem.És helikoffereket, pl.: az Apacsokat nem is látom benne.
Na, ez az aztakurva. Értem hogy nem egy F35 tudású gép, főként az alap változat, de akkor is, kevesebb mint két évvel a megrendelés után lesz belőle nekik 12darab.Polish FA-50GF fighter jet makes its debut
The first of the Polish Air Force’s new fighter jets, FA-50GF, was unveiled to the public in a rollout ceremony Wednesday in Sacheon, some 300 kilometers south of Seoul. The Korea Aerospace Industries (KAI) held a roll-out ceremony for the first FA-50GF light attack aircraft to be exported to...defence-blog.com
A koreiaknál mèg az is közrejátszik, hogy a korábban maguknak rendelt eszközöket amik már gyártásban voltak, adják el.Na, ez az aztakurva. Értem hogy nem egy F35 tudású gép, főként az alap változat, de akkor is, kevesebb mint két évvel a megrendelés után lesz belőle nekik 12darab.
Csak viszonyításképpen mi hány éve rendeltük a H225 helikoptereket és mikorra lesz meg az első 4 darab? 2018 és 2023, ami öt év!
"Biztosan" fel fog pörögni a gyártás nyugaton is, de mennyiséget most még jobbára csak Korea tud, hihetetlen ez nekem.
Az.Teveket szerelnek az oldalukra?
Ezmiez az otvarosan tulmeretezett batar, ez egy hitfistes Rozsomak...? Vagy csak a szog fura?
Mindig azt hittem valamiert, hogy csak a Boxer olyan nemetesen tulmeretezett... de tenyleg, a ket elol allobol kb latszik, milyen magas mar a kasztni is:Az.
De minden 8x8 ekkora.
Pont azt akartam irni, hogy a Fleet Weeken altalaban ott vagyok, es az LHDkon mindig van USMC 8x8, az joval kisebb, emberszabasubb meretu...A LAV ok kicsik.
Hobbitszabásúbb meretűjoval kisebb, emberszabasubb meretu...
Egyébként a v alakú alváztól lesznek ekkorák.Mindig azt hittem valamiert, hogy csak a Boxer olyan nemetesen tulmeretezett... de tenyleg, a ket elol allobol kb latszik, milyen magas mar a kasztni is:
Pont azt akartam irni, hogy a Fleet Weeken altalaban ott vagyok, es az LHDkon mindig van USMC 8x8, az joval kisebb, emberszabasubb meretu...
Ennek több érdekes vonatkozása is van.https://defence24.pl/polityka-obronna/pozyczylismy-miliardy-pozyczymy-drugie-tyle
We borrowed billions, we will borrow twice as much?
Poland has taken out loans for the purchase of armaments in the Republic of Korea worth almost PLN 40 billion, and will soon make purchases for the same amount, South Korean television SBS reported "on the occasion" of Deputy Prime Minister Mariusz Błaszak's visit to the peninsula.
Poland was supposed to borrow USD 38.45 billion from the Republic of Korea, which means that it will amount to PLN 77 billion twice. Meanwhile, Polish purchases so far had a similar value - K239 Chunmoo launchers cost PLN 21 billion for 218 units, 48 FA-50 aircraft PLN 13.4 billion, K9 Thunder howitzers PLN 14 billion for 212 units and K2 tanks almost PLN 20 billion for 180 units. So far, purchases have been worth about PLN 68 billion, and the current loan has covered more than half of this amount.
This is in line with the official report presented to the Korean parliament. According to it, the Korean government granted a loan to the Polish authorities through Korea Eximbank and the loan amounted to 70% of the value of the loan. value of Polish orders.
The announcement of a new loan will probably mean more orders. Currently, in this context, there is talk of buying more K2 Black Panther tanks and K9 howitzers. However, taking into account the willingness to borrow an equally large sum, you can ask what else would the money go to? It is possible that Poland will buy, for example, a license for K2 tanks and the construction of their production line in the country, as well as the transfer of other technologies.
ezt kellene megoldani. Ez lenne hatalmas előrelépés. Nem csak hazai de nemzetközi szinten is. egy license ami kiváltja a V alakú alvázat aranyat érne. Előbb utóbb születni fognak megoldások erre a problémára. nem lenne rossz ha az 1.k között lennének.Egyébként a v alakú alváztól lesznek ekkorák.