Kíváncsi vagyok én is a pontos konfigurációra.Ez egy helységharcra optimalizált kiegészítő páncélzat. Az eredeti helyére lehet tenni.
Jó lenne, ha ilyet is vennénk....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kíváncsi vagyok én is a pontos konfigurációra.Ez egy helységharcra optimalizált kiegészítő páncélzat. Az eredeti helyére lehet tenni.
Már meguntam állandóan elmondani a kétféle páncélkitet. De valóban nem ártana, bár én elvetemült vagyok, és helységharcra L44-gyel szerelt gépeket tartanék ugyanazon dandárnál, Leo 2A4M CAN mintájára, ami ugye A4, közel ezzel a páncélcsomaggal szerelve, meg kis ezzel-azzal:Ez egy helységharcra optimalizált kiegészítő páncélzat. Az eredeti helyére lehet tenni.
Az ukránok szokták kb. azt a sárga színt használni, mint ami nálunk is van...
Megjegyzem, hogy nem olvastam még végig még, a smile már a képekre is azonnal ment. Ezeket én nagyon bírom!Hogyan fogják a lengyelek "ukrán kalózokkal" megsemmisíteni az orosz T-90-es tankokat ....
......
Kikeveredett azt persze nem tudni, hogy ez a lengyeleknél mennyire számít titkos információnak, de én úgy gondolom, hogy van benne olyan(làsd elégtelen számú spike) ami miatt nálunk már egy egész részleget száműzték volna "Recskre" Az oroszok persze azonnal lecsaptak rá, mivel mindent árgus szemekkel figyelnek ami az ukrán és a lengyel hadsereggel kapcsolatos arra pedig kifejezetten ugranak ami arról szól, hogy a két haderő bármilyen formában (szervezeti,haditechnikai stb) együtműködne...Ez hogyan keveredett ki...?
Az igazság az, hogy beledobtam az egészet egy fordító programba és csak azokkal a részekkel mókoltam én amit zagyvaságnak fordított a program a kalóz a fordító program produktum a.Amúgy jogos az észrevétel...Megjegyzem, hogy nem olvastam még végig még, a smile már a képekre is azonnal ment. Ezeket én nagyon bírom!
Megjegyzés:
Hitelesebb lenne, ha a Pirat-ot mint típust nem fordítottad volna le Kalózra. Az Super Hornet-et sem szoktuk lefordítani.
Ki fogják ezek dobni a 72-est meg a twardyt is simán mint a szarrrGeneral Samol: A tankok számát jelentősen növelni kell...
Gen. Samol: Liczba czołgów powinna być znacząco zwiększona [WYWIAD]
Nowoczesne czołgi są potrzebne na wschodzie Polski – mówi w rozmowie z Defence24.pl gen. broni rez. dr Bogusław Samol, odnosząc się do planu pozyskania czołgów Abrams dla Wojska Polskiego. Dodaje jednak, że konieczne jest wypracowanie strategii użycia broni pancernej i konsekwentne wdrażanie...www.defence24.pl
2022-ben több mint 57 milliárd PLN jut a védelemre. (=4389 milliárd HUF / 14,63 milliárd USD)
Ezek az irányelvek, amelyek alapján a Honvédelmi Minisztérium jövő évi költségvetése készül...
Ponad 57 mld zł na obronę w 2022 roku. Jaki budżet MON? [ANALIZA]
W przyszłym roku na obronę narodową ma być wydane ponad 57,7 mld zł, co ma stanowić 2,2 proc. PKB przewidywanego na rok 2022. Defence24.pl dotarł do wytycznych, na podstawie których przygotowywany jest przyszłoroczny budżet resortu obrony narodowej.www.defence24.pl
attól függetlenül még brutális összeg , mondjuk szerintem sok újdonságra így sem lesz keret mert ők is rendesen kiköltekezték magukat vasakra amikre kell már jövőre a részletet fizetni kb mint nekünk a 22-es évHat az aranyaiban kb a magyar szint, 4x akkorak is, ugye.