A cikk említi annak lehetőségét, hogy a törökök modernizálják F16-osaikat a Bydgoszcz üzemben, vagy én értettem félre?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A cikk említi annak lehetőségét, hogy a törökök modernizálják F16-osaikat a Bydgoszcz üzemben, vagy én értettem félre?
Nekem csak üzemeltetés és karbantartás jött at az F16 és a C-130 kapcsán. De inkább a meglátogatott üzem tevékenységet muratta be a cikk, török együttműködésrőo csak tippelt és minden találgatást korainak talált.A cikk említi annak lehetőségét, hogy a törökök modernizálják F16-osaikat a Bydgoszcz üzemben, vagy én értettem félre?
Közös együttműködés. A TUSAS üzeme nézzétek meg mennyi Vipert szerelt össze. Nekik nagyon sok mindenre van nagyjavítási, karbantartási képesség. A lengyeleknek kevésbé..Nekem csak üzemeltetés és karbantartás jött at az F16 és a C-130 kapcsán. De inkább a meglátogatott üzem tevékenységet muratta be a cikk, török együttműködésrőo csak tippelt és minden találgatást korainak talált.
Gigantyczny wyciek danych z wojska. Ponad 1,7 mln pozycji w internecie
Baza zasobów polskiego wojska — od śrubek i zeszytów po pociski przeciwpancerne oraz myśliwce F-16 — wyciekła do sieci. Niektóre informacje są niezwykle cenne dla obcych wywiadów. Według naszego informatora, specjalisty od cyberbezpieczeństwa, bazę ściągali już użytkownicy z kilkunastu krajów, w...www.onet.pl
Toltsetek amig meg friss, ropogos.
Nem egy, az összes, szépen tematikusan csoportosítva. De akkor mégsem olyan hülye a lengyel bulvármédia, mint amilyennek látszikAzt hitted lesz ott egy pdf link?
logikius lépés. 70mm es nir blok inegrálása gondolom gyerekjáték kategória a szovjet gépekre. célzórendszerbe kell inkább csak modosításokat végezniük. (sisakcélzóval lehet drágább lenne.)Négy cég is érdeklődik 70 mm-es irányítatlan rakétákra kiírt tender iránt
A Mi-24, Mi-8/17 és W-3 Sokół helikopterek által használható indítók és 70 mm-es nem irányított rakéták beszerzéséről van szó. A jövőben ezt a fegyvertípust használhatják az új harci helikopterekkel (Kruk) felszerelt egységek, valamint a GROM katonai egység (az S-70i Black Hawk adaptációja esetén) is.
Minek nekik Javelin, ha van Spike rakéjuk, sőt: még saját fejlesztésű Spike klónjuk is van Moskit néven...?A legfontosabb lengyel szerződések jelenleg:
- szerződés a Wisła közepes hatótávolságú légvédelmi rendszer két ütege (2018-ban írták alá, szállítások 2022-2023-ban);
- 32 F-35 repülőgép (szerződés 2020-tól, szállítások 2024-2030);
- szerződés egy Homar (HIMARS) rakétatüzér osztály(?) 20 indítóval (szerződés 2019, szállítás - 2023);
- szerződés 60 Javelin ATGM-re (20-at szállítottak le 2021 végéig, idén a többit);
- A tavalyi 300 Cougar MRAP-ra vonatkozó szerződést szintén idén kell végrehajtani;
- 2022–2024-ben az EDA keretében beszerzett öt használt C-130H Hercules szállítórepülőgépet kell átadni;
- A Leonardo-val kötött 2018-as szerződés végrehajtása folyamatban van az M-346 Bielik kiképzőgépekre. 2020-ban 4 gépet szállítottak le, a többi 4-et 2022-ben Lengyelországba szállítják;
- a 2022-2024-es években végre kell hajtani a tavalyi szerződést a török Bayraktar TB2 rendszer 24 repülőgépével 4 szettre;
- 2024-ben a tervek szerint a svéd Saab cégtől beszerzett harctéri szimulációs rendszer és lövészszimulátor leszállítását befejezik;
- emellett az Abramsra vonatkozó szerződést még ebben az évben alá kell írni, első szállításaik pedig még ebben az évben megtörténnek.
mert nem akarnak 8 nap alatt elesni egy orosz támadás esetén ... ezért is rendelnek idei szállítással Abrams tankokat ...Minek nekik Javelin, ha van Spike rakéjuk, sőt: még saját fejlesztésű Spike klónjuk is van Moskit néven...?