Áttetem az Eurosatory topikba, gondoltam ott most többen megnézik mint az Európai védelmi szektor topikban...Nem csodálom. Ezt a holmit is linkeltem tegnap. MLC 90/100 teherbírású holmik, teherautóra összecsukható, összekapcsolható. Nem rossz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Áttetem az Eurosatory topikba, gondoltam ott most többen megnézik mint az Európai védelmi szektor topikban...Nem csodálom. Ezt a holmit is linkeltem tegnap. MLC 90/100 teherbírású holmik, teherautóra összecsukható, összekapcsolható. Nem rossz.
Érdekesek a kapcsolódó kommentek is: a hozzászólók szerint a lengyelek vettek 2 francia kémműholdat is.
Ezek méretben inkább a Sokolokkal egy kategória, mint a Black Hawkkal. A Sokol meg ugye Mi2, tehát orosz alapú, idejét múlt technika. És ez annál korszerűbb, sokoldalúbb gép.
Amugy a hibbantak hogy akarnak 350-400 ezres sereget osszedobni? Es ki fizetne ha a sugar daddy egyre inkabb Kinara fog osszpontositani?
Ez tényleg jó cucc, lehet nekünk is kéne valami hasonló.
32 nowoczesne śmigłowce AW149 dla lotnictwa Wojsk Lądowych - Ministerstwo Obrony Narodowej - Portal Gov.pl
- Podpisaliśmy kolejną umowę dotyczącą wyposażenia Wojska Polskiego w śmigłowce. W 2019 roku chodziło o śmigłowce AW 101, które już niedługo trafią na wyposażenie Marynarki Wojennej RP, a przed chwilą podpisana została umowa na śmigłowce AW 149, które trafią na wyposażenie sił lądowych. To są...www.gov.pl
– Újabb megállapodást írtunk alá a lengyel hadsereg helikopteres felszerelését illetően. 2019-ben az AW 101 típusú helikopterekről volt szó, amelyeket hamarosan a lengyel haditengerészet is használni fog, és most írták alá a szerződést a szárazföldi erők által használt AW 149 típusú helikopterekről. Ezek jó hírű helikopterek. Ezek helikopterek, amelyeket a Leonardo csoport részeként építenek. A PZL Świdnik az egyik vezető üzem ebben a helikopter- és repülőgépgyártó csoportban – mondta Mariusz Błaszczak miniszterelnök-helyettes a lengyel hadsereg helikopter-szállítási szerződésének jóváhagyásakor.
A 18 tank 2021. december 1-i adat.#najlepRze2022: NIK informuje o poważnych problemach z czołgami Leopard 2A4
Modernizacja czołgów Leopard 2A4 opóźnia się i jest coraz bardziej kosztowna. Z raportu pokontrolnego NIK – do którego dotarła „Rzeczpospolita” wynika, że najpewww.rp.pl
A lengyel számvevőszék szerint a Leo2 felújítás 2023 vége helyett 2028ig for tartani. Eddig 18 harckocsit adtak át, a 2023 as határidő irreális.
Ja kérem, nem kellett volna elbalfaszkodni. Annyira bíztak a saját ipar mindent megoldban, hogy nem érdekelte a KMW ajánlat őket. RM-mel harcolni kellett még a hazai modernizálásért is, a technológia minden szeletéért. Beleilleszteni a lengyel gyártmányú extrákat. Mellé elég szar állapotban voltak az alvázak, sok javítást igényeltek. De még ehhez mérten is elképesztően gyengén haladnak, pedig mára rengeteg alkatrészt maguk gyártanak hozzá. Amúgy mára kb egy zászlóaljnyi van átadva.#najlepRze2022: NIK informuje o poważnych problemach z czołgami Leopard 2A4
Modernizacja czołgów Leopard 2A4 opóźnia się i jest coraz bardziej kosztowna. Z raportu pokontrolnego NIK – do którego dotarła „Rzeczpospolita” wynika, że najpewww.rp.pl
A lengyel számvevőszék szerint a Leo2 felújítás 2023 vége helyett 2028ig for tartani. Eddig 18 harckocsit adtak át, a 2023 as határidő irreális.
azért... picit nézzük már a másik oldalt is, a németek sem voltak ám annyira segítőkészek mint ahogy mondják magukat...Ja kérem, nem kellett volna elbalfaszkodni. Annyira bíztak a saját ipar mindent megoldban, hogy nem érdekelte a KMW ajánlat őket. RM-mel harcolni kellett még a hazai modernizálásért is, a technológia minden szeletéért. Beleilleszteni a lengyel gyártmányú extrákat. Mellé elég szar állapotban voltak az alvázak, sok javítást igényeltek. De még ehhez mérten is elképesztően gyengén haladnak, pedig mára rengeteg alkatrészt maguk gyártanak hozzá. Amúgy mára kb egy zászlóaljnyi van átadva.
Azthiszem az a sor, hogy az...azért... picit nézzük már a másik oldalt is, a németek sem voltak ám annyira segítőkészek mint ahogy mondják magukat...
..., eléggé fedni igyekszik ezen meglátásodat, valamint kérdőjelessé teszi azon feltételezésed helyességét, hogy nem néztem picit a másik oldalt.RM-mel harcolni kellett még a hazai modernizálásért is, a technológia minden szeletéért.
én eztet értem miért mondod, csak arra próbáltam mégjobban rávilágítani hogy az hogy harcoltak valamiért még nem feltételezi hogy jutottak is valamireeléggé fedni igyekszik ezen meglátásodat, valamint kérdőjelessé teszi azon feltételezésed helyességét, hogy nem néztem picit a másik oldalt.