Vettem a faradsagot es megkerdeztem a velemenyeteket mert raertem epp. Kivancsi voltam, miert nem sikerult a lengyel kulugynek evek hosszu probalkozasa soran meggyozni titeket, hogy maradjatok a NATO oldalan, ne csatlakozzatok a nemetek altal szervezett uj katonai szovetsegehez. Erre kiderult, hogy ti meg csak nem is tudtatok rola, hogy szinte az osszes V4-es talakozon ez volt a fo tema, nem az ami a magyar sajtoban lejott, miszerint megegyeztunk, hogy tovabbra is imadjuk egymast. Erre kaptam par ertekelheto valaszt es rengeted ragalmat, hogy mi csatlosok vagyunk, meg kutyak. Erre felhivtam a figyelmet, hogy talan azert nem tudjatok elkepzelni, hogy 2 orszag valoban szovetseges, mert az utobbi evszazadokban nem igazan volt senki sem aki oszinten szovetsegeskent tekintett volna ratok (nemetek ,oroszok, torokok, tehat mindegyik szovetsegesetek csak irtott titeket). Mentoovet dobtam, adtam egy eselyt hogy megmagyarazzatok, hogy miert tartotok minket csatlosnak, mert mast nem ismertek. Az eredmeny csak tereles, tereles, tereles es meg tobb hamis allitas. Hat en megprobaltam. De kozben mindegy, a nemet projekt megbukott, az USA atvette Nemetorszag iranyitasat.