Leopard 2 vs. Lancet (csak ha még nem láttátok)
kicsit rövid a video, mert a támadást látjuk, de azt nehéz kivenni ,a Leo mennyire sérült. Bár dől a füst belőle. A legénység vajon túlélte ? Leopárd 2 A4, nem A6, ahogy a videónál írják..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Leopard 2 vs. Lancet (csak ha még nem láttátok)
Én úgy nézem,hogy az már egy sérült és elhagyott gép lehetett.kicsit rövid a video, mert a támadást látjuk, de azt nehéz kivenni ,a Leo mennyire sérült. Bár dől a füst belőle. A legénység vajon túlélte ? Leopárd 2 A4, nem A6, ahogy a videónál írják..
kicsit rövid a video, mert a támadást látjuk, de azt nehéz kivenni ,a Leo mennyire sérült. Bár dől a füst belőle. A legénység vajon túlélte ? Leopárd 2 A4, nem A6, ahogy a videónál írják..
A4, nem A6, ahogy a videónál írják..
Leo mennyire sérült. Bár dől a füst belőle.
A legénység vajon túlélte ?
Szerintem az a cefetül égő Leo valahol máshol van.Ez rendben, de van a közelben egy A6 verzió, ha jól vettem ki, ami cefetül égett. Az nem lehet egy akna, ott más is eltalálhatta. Lőhették is őket, akár ATGM-el is. Csak a végét látjuk a történetnek.
Ezzel annyi a gond hogy két hete esett valamennyit az árfolyam, a Leokat meg most lőtték ki. Esélyesen sok köze tehát nincs a kettőnek egymáshoz.
Viszont a Rheinmetall most adja el az egész acélipari ágazatát, hiszen acélipari vállalat, az ipari energia ára pedig jó ideje az egekben, a Leókat még rendelnék de gyártási kapacitás ehhez elégtelen. Egészen biztos rossz évnek néznek előre, nem csak azért, mert pár Leó most akára ment vagy geránozták.
Szerintem az a cefetül égő Leo valahol máshol van.
Szerintem az is itt van:
Tök jól látszik, hogy az egész lánctalp fölötti üzemanyag tároló ég, attól meg minden más is.
Erre gondoltam én is. Ez megsemmisültnek számít szerintem.
Lehetnének ezek akár birodalmi lépegetők is, ha nem képesek összeszokottan "csapatban" dolgozni + a rossz felderités párosul a gyors és felületes kiképzéssel, akkor mindegy mibe ültetik őket...el lett ez kapkodva.
Perfect timing... Fasza. Ez a kep a kieges elott 5 percel vagy utan keszult.
Ez jobb ?
Egyébként a hírek szerint az ukránok kezdenek átállni éjszaki műveletekre, mert ott műszakilag előnyben vannak...
Mármint melyik? A külső üzemanyag tartályokról nem tudok nyilatkozni, de a teknő oldal néhány variánsnál kapott. Az Abramshez hasonlóan megnövelt vastagságú oldalpáncéllal rendelkezik/het a küzdőtér oldalán. Lásd például ezen a Leopard 2A5DK-n.Külön figyelmet érdemelhet, hogy ezen ismert/tudott gyengeség ellenére sem kapott az a zóna kiegészítő-védelmet
Biztos vagy ebben? Én képeket láttam, miszerint KZ-6-os "demolition charge"-ot szerelnek a Lancet 3-ba, amelynek 215 mm RHAe az átütése, ezzel bármilyen RPG-7 variánstól elmaradva, nem hogy a 29-estől... (PG-7V (1961): 260 mm RHAe)A lancet 1 esetén egy kb. RPG-7VL szintű, a Lancet 3 esetén meg kb. RPG-29 szintű