Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ennek mi értelme van?
Az A4-egyenest felhúzható A7+-ra.Közvetlen ATGM-találat: a kurd női harcosok elpusztítják a betörő török Leopard 2 A4 tankot Afrin régióban
Az A4 esekre is kell valami reaktiv páncél meg aktiv sem ártana.
Gondolom a germánoknak van valami hivatalos páncéltuningja hozzá.
Az aktiv páncélt meg rá lehet tenni a T72 re is.
Csak max A6+ ra. Mert az A7+ nak ha jól tudom más az alap teknője. De egyébként harcértékben ott van mint egy A7+. A lengyel modernizált Leok mostani szinten vannak A5+, A6 szinten.Az A4-egyenest felhúzható A7+-ra.
nem hiszem, hogy létezik ilyen táblázat de a wiki ed egy kis (összeszedettnek tűnő) összefoglaló a különböző variánsokrólVan arrol valahol egy osszehasonlito tablazat hogy mit tud miben ter el az A4-5-6-7 verziok ?
Van arrol valahol egy osszehasonlito tablazat hogy mit tud miben ter el az A4-5-6-7 verziok ?
Van arrol valahol egy osszehasonlito tablazat hogy mit tud miben ter el az A4-5-6-7 verziok ?
OFFA német wiki nagyon jó állítólag de az angol meg a magyar sem rossz Leopard 2 ügyben.
Mindenkinek koszonom a segitseget
Tessék találtam még egy A5 variánsról motor nélkülitEz jókép. Kerestem ilyet , de nem találtam. Tehát mégis fel lehet nyitni a motor feletti részt is. Viszont jól látható, amit egyébként is sejtettem, hogy innen nem sok mindent lehet egy ilyen motoron javítani. Kb. a folyadék szinteket lehet ellenőrizni, esetleg utántölteni. Ennyi. Minden máshoz hajtáslánc kiszerelés. Logikus is. Így nem szükséges a hadműveleti terület közelében ezernyi alkatrészt raktározni. Mert ugye ki tudja, mi romolhat el egy ilyen hajtásláncban.. Legegyszerűbb és leggyorsabb kompletten cserélni az egészet.
Ezt megtaláltam én is. Ezen jól látszik, hogy a motortér kb centire ki van mérve. Ott aztán nincs hely szerelgetésre.Tessék találtam még egy A5 variánsról motor nélkülit
Ha nem is táblázat...Van arrol valahol egy osszehasonlito tablazat hogy mit tud miben ter el az A4-5-6-7 verziok ?
Nem jó. Csak írd be a keresőjébe azt,hogy Leopard. Ha nem is táblázat de kiad egy csomó változatot.Ha nem is táblázat...
https://army-guide.com/eng/search.php