Nos, én azt olvasgattam róla (mivel sajna nem volt szerencsém élőben menet közben látni, avagy horribile dictu, használni), hogy az újabb tankok között nem éppen a sebességbajnok. És így ránézésre a lánctalpa sem a nagy sebességű (utakon történő) száguldozásra lett kialakítva (mivel engem inkább emlékeztet egy dózer lánctalpára, mintsem a többi modern tankéra).
De természetesen meggyőzhető vagyok, akár olyan videókkal is, amiken szemmel láthatóan 60+ km/h-s sebességgel dönget.
Lehet (bár ugye jellemzően kétfajta megoldás van manapság, a vegyesen kívül és belül, meg a csak belül támasztós). Én tényleg nem tudom, hogy miért így csinálják újabban, maximum tippelni tudok. Viszont, mivel én eléggé kedvelem a minél tartósabb (persze adott esetekben az észszerűség határain belül) megoldásokat, ezért érdekelnének azon előnyei ezeknek az új megközelítéseknek, amik miatt ezeket alkalmazták.
Gyorsan zanzásítvaezerrel nyomtatjuk a dolgozóknak munkábjaráshoz (covid) s dolgozóknak a lakcímes igazolásokat, de ha kéred előkeresem a részletes adatokat
Végsebesség egy dolog, Forma 1 autó piszok gyors, de csak a pályán
A lomhaság megvolt az 1nél,. 2nél jobb, 3 nál nem 4él nagyon nem, (hála a meghajtásnak és a váltónak) Egy lóerőre jutó tömeg minimálisan marad alatta a beérkező A7nek, Futómű, lánctalp kialakítása nem véletlen, - olyan kellett ami a sziklás talajon is elmegy - és nem csak lépésben Ezért ilyen a felfüggesztés Fél perc környékén látod a videon, előtte csapat egy M. a homokban. (Írtam múltkor ez boulderes táj orák alatt képes volt odavágni az Abrams lánctalpnak, futóműnek)