T 

Törölt tag
Guest
Van róla proto kép is.![]()
Leopard 2A7 A1
Trophy APS-el szerelve, a Bundeswehr 17 darabot szerez be egyelőre belőlük.
Van róla proto kép is.![]()
Leopard 2A7 A1
Trophy APS-el szerelve, a Bundeswehr 17 darabot szerez be egyelőre belőlük.

Meglehetősen ostoba elhelyezésének tűnik. Mármint miért pont a legkiemeltebb célfelületre rakják a szenzorokat? Ez hülyeség kérem. Akármit lőnek ezen a hk-n frontból, az a lövés viszi magával a trophy-t is.Van róla proto kép is.
![]()
Hová mashova rakják?Meglehetősen ostoba elhelyezésének tűnik. Mármint miért pont a legkiemeltebb célfelületre rakják a szenzorokat? Ez hülyeség kérem. Akármit lőnek ezen a hk-n frontból, az a lövés viszi magával a trophy-t is.
Inkább oldalra raktam volna a helyükben a ködgránátvetők helyére azokat meg kivezettem volna máshova. Ez így egy-két 30 milis skuló= mínusz 1 millió euró.Hová mashova rakják?
Ott is szar helyen van.Azért nincs a torony oldalán + páncél,hogy felferjen a Trophy úgy hogy nem lóg ki a teknő oldalának síkjából.Nem akarták azt amit az amerikaiak csináltak az Abramsel.Inkább oldalra raktam volna a helyükben a ködgránátvetők helyére azokat meg kivezettem volna máshova. Ez így egy-két 30 milis skuló= mínusz 1 millió euró.
Sorry most láttam az oldalról képeket. Háááááát, így már gázabb a dolog, én sem tudom hová máshova.
Errôl a képrôl csak nekem jut eszembe a Kelly Hôsei...?

Pedig nagy gázzal egyszerűbben megoldható lenne!

Ágyúval meg még egyszerűbb.Pedig nagy gázzal egyszerűbben megoldható lenne!![]()
Ne bombázz negatív hullámokkal. Én vezetem a tankot, de azt nem tudom mitôl megy! Csodabogár megoldaná!Pedig nagy gázzal egyszerűbben megoldható lenne!![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..