• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Király Fika

Well-Known Member
2019. március 22.
2 861
4 693
113
Lengyelek vonatoznak...
Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, álló emberek és szabadtéri

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló, katonai egyenruha és szabadtéri

Lehet, hogy egy kép erről: vasút
Lehet, hogy egy kép erről: vasút és , szöveg, amely így szól: „ท REGULAC RUCHU”

Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szabadtéri

Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri
A barátaink joggal be vannak xarva a ruszkiktól. A németektől jelenleg valószínüleg kevésbé félnek, pedig mindkét állammal sok-sok konfliktusuk volt.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 009
18 195
113
Ezek szerint a RUAG 140mm-es ágyúja osztott lőszert használt volna.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: bel

beat

Well-Known Member
2012. január 25.
1 092
2 658
113
"Franciaország és Németország egy új harckocsi fejlesztésébe kezdett, de ez csak az 1930-as évek második felére válhat valósággá." 12:50-től. És egyből mehetnek tesztelni a Maginot vonalra. :) Még leírva elfogadható lenne a tévedés, de amikor felmondja a hangot akkor sem vette észre?

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 009
18 195
113
"Franciaország és Németország egy új harckocsi fejlesztésébe kezdett, de ez csak az 1930-as évek második felére válhat valósággá." 12:50-től. És egyből mehetnek tesztelni a Maginot vonalra. :) Még leírva elfogadható lenne a tévedés, de amikor felmondja a hangot akkor sem vette észre?

Igen, az tényleg vicces :)

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 009
18 195
113
Engem mondjuk őrületbe kerget az eszperente, így nem tudtam végignézni.

Arra gondolok, hogy minden videóban valahol el van rejtve egy Hetzer.

itt pl. 2:39-nél.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 528
61 766
113

Nem néztem túl sok videóját eddig, a II. VH amúgy sem érdekel.
De a T-64-nél elképesztően bődületesen nagy baromságokat beszélt össze vissza.
Ott nem keveset írtunk egymásnak. :rolleyes:
De a T-80 esetén a hasznára vált, ott már csak közepes mennyiségű hülyeséget mondot.
Aztán megint írtam neki :rolleyes:
A Leopárd 2 esetén már egész jól összeszedte magát.
Itt már csak olyan f@szságokat mondott, hogy a Leopárd 2A6 3 km-ről kibírja a T-14-s találatait.
Gondoltam rákérdezek, hogy ezt megint mire alapozta..... Aztán kiderült, hogy semmire csak jól hangzik XD

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 009
18 195
113
Nem néztem túl sok videóját eddig, a II. VH amúgy sem érdekel.
De a T-64-nél elképesztően bődületesen nagy baromságokat beszélt össze vissza.
Ott nem keveset írtunk egymásnak. :rolleyes:
De a T-80 esetén a hasznára vált, ott már csak közepes mennyiségű hülyeséget mondot.
Aztán megint írtam neki :rolleyes:
A Leopárd 2 esetén már egész jól összeszedte magát.
Itt már csak olyan f@szságokat mondott, hogy a Leopárd 2A6 3 km-ről kibírja a T-14-s találatait.
Gondoltam rákérdezek, hogy ezt megint mire alapozta..... Aztán kiderült, hogy semmire csak jól hangzik XD

Lelkes amatőr. Ezt én értékelem.

Ugye neki nem csak yt csatornája, de weboldala is van a témában,

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 528
61 766
113
Lelkes amatőr. Ezt én értékelem.

Ugye neki nem csak yt csatornája, de weboldala is van a témában,

Én ezt értem, meg is beszéltem vele, hogy én nem rossz szándékból írok neki, mert nem az a célom, hogy kibasszak vele.
De az nem ismeret terjesztés amikor elképesztő hülyeségeket állítasz, vagy csak szimplán valótlan dolgokat.
És azért nem könnyű neki segíteni.....

W

Wilson

Guest
Megvalósulna a Végső Visszaszámlálás szárazföldi és európai remake-je :):)

• Vicces
Reactions: beat and fip7

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 477
21 245
113

• Tetszik
Reactions: Filter

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 325
14 099
113

• Tetszik
Reactions: Venom85