Milyen fékpadon vizsgáztatják? Melyik Környezetvédelmi osztályba lehet vajon?Aki lemaradt volna az előző oldalon duplán linkelt videóról, Leopard 2A6 forgalmi engedély...

Milyen fékpadon vizsgáztatják? Melyik Környezetvédelmi osztályba lehet vajon?Aki lemaradt volna az előző oldalon duplán linkelt videóról, Leopard 2A6 forgalmi engedély...

Olyan fékpadon amit amúgy is cserélni akarnak...Milyen fékpadon vizsgáztatják? Melyik Környezetvédelmi osztályba lehet vajon?

Upsz,a Leo alján is van e szerint menekülő nyilásAkár a büdösbogár! Így a torony tudja mozgatni a testet?
Ez az RM revolution?Kis komolyságot ha kérhetném.

Szingapúri SG. Lényegében a Revolution-re épül.Ez az RM revolution?
A röhely az egészben, hogy valószínűleg jó lenne a környezetvédelmi besorolása. Talán itt volt téma, és nem tudom már, hogy a Leo vagy a Tigris szerepelt a számításban, de a tömege miatt úgy jött ki, mint egy 4-es vagy 5-ös golf. Jelenelg a nagy 2+ tonnás SUV-ok röhögve teljesítik az EURO6 normákat, mivel van egy a gyártók által ügyesen kilobbizott szorzó a képletben, s közben kisautókkal vért izzadnak vagy csak nagyon drágán tudják teljesíteni ugyanazt a normát, pedig egyértelmű, hogy egy új Corsa kevésbé szenneyz, mint egy új XC90.Milyen fékpadon vizsgáztatják? Melyik Környezetvédelmi osztályba lehet vajon?

A röhely az egészben, hogy valószínűleg jó lenne a környezetvédelmi besorolása. Talán itt volt téma, és nem tudom már, hogy a Leo vagy a Tigris szerepelt a számításban, de a tömege miatt úgy jött ki, mint egy 4-es vagy 5-ös golf. Jelenelg a nagy 2+ tonnás SUV-ok röhögve teljesítik az EURO6 normákat, mivel van egy a gyártók által ügyesen kilobbizott szorzó a képletben, s közben kisautókkal vért izzadnak vagy csak nagyon drágán tudják teljesíteni ugyanazt a normát,
ugye hogy jó a szinük(Tudom pont neked nem vól különösebb bajod velük csak a sárgát kifogásoltad kissé)
Ha már a festés, ezen a képen ha jobban megnézi az ember látszik, hogy mennyire kapkodva rakhatták össze és fújhatták le a törökök a masinát.Nagyon szép tank!
De a vaníliát akkor is átfestetném a helyükben ....
Mondjuk fűzöldre.

igaz a zöld és a fekete hiányzik rólla

tanks-encyclopedia.com

tanks-encyclopedia.com
				A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..