Leopard 2

Aki lemaradt volna az előző oldalon duplán linkelt videóról, Leopard 2A6 forgalmi engedély... :)

IPSX0jl.png
Milyen fékpadon vizsgáztatják? Melyik Környezetvédelmi osztályba lehet vajon?
:)

Èrdekes, hogy az elején " Europäische Gemeinschaft" ( európai közösség") ès nem " európai unió" van.
A kocsim papirjain is ez van.Most lusta vagyok az útlevelet elővenni, de mintha azon Európai Unió lenne.

• Tetszik
Reactions: nyugger and Pogány
Milyen fékpadon vizsgáztatják? Melyik Környezetvédelmi osztályba lehet vajon?
:)
A röhely az egészben, hogy valószínűleg jó lenne a környezetvédelmi besorolása. Talán itt volt téma, és nem tudom már, hogy a Leo vagy a Tigris szerepelt a számításban, de a tömege miatt úgy jött ki, mint egy 4-es vagy 5-ös golf. Jelenelg a nagy 2+ tonnás SUV-ok röhögve teljesítik az EURO6 normákat, mivel van egy a gyártók által ügyesen kilobbizott szorzó a képletben, s közben kisautókkal vért izzadnak vagy csak nagyon drágán tudják teljesíteni ugyanazt a normát, pedig egyértelmű, hogy egy új Corsa kevésbé szenneyz, mint egy új XC90.

Új norvég Leopard. Nem vették meg, tesztelik.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Pogány

A röhely az egészben, hogy valószínűleg jó lenne a környezetvédelmi besorolása. Talán itt volt téma, és nem tudom már, hogy a Leo vagy a Tigris szerepelt a számításban, de a tömege miatt úgy jött ki, mint egy 4-es vagy 5-ös golf. Jelenelg a nagy 2+ tonnás SUV-ok röhögve teljesítik az EURO6 normákat, mivel van egy a gyártók által ügyesen kilobbizott szorzó a képletben, s közben kisautókkal vért izzadnak vagy csak nagyon drágán tudják teljesíteni ugyanazt a normát,

Te kevered a szezont a fazonnal. Amiről te beszélsz az a flottaátlag co2 számítás és az hogy a bev vagy phev járművek plussz szorzóval számítanak a kiszámításkor. Megjegyzem a szuperkredit rendszer is ideiglenes 1-2 éven belül megszüntetik