Leopard 2

Azt hiszem az ukrán konfliktusban az első alkalommal látom, hogy egy eltalált (és épp kiégő) Leoból kiszállnak, élve:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
És a másik lőtt is, ez már haladás.

Azt hiszem az ukrán konfliktusban az első alkalommal látom, hogy egy eltalált (és épp kiégő) Leoból kiszállnak, élve:
Ennyit jelent az, hogy nem egy halom szarban küldenek megdögleni.

(lájkot csak a közveszélyes zenére való figyelmeztetés elmulasztásáért nem kapsz ;) )

Na és ilyenkor kellene a kimászó harckocsizókat még levadászgatni kisebb drónokkal.

ez lehetetlen, a leo2 egy szar és eldobja a tornyát mindegy hol éri találat, kamu felvétel, Te is fake news vagy tiltalak ,jelentelek , kibannoltatlak az életből is omg....

ez lehetetlen, a leo2 egy szar és eldobja a tornyát mindegy hol éri találat, kamu felvétel, Te is fake news vagy tiltalak ,jelentelek , kibannoltatlak az életből is omg....
Azért azt jegyezzük fel, hogy az eddig ilyen-olyan módon kiszedett kb tucatnyi Leóból most láthattuk először, hogy kiszállnak.

Egy ember szállt ki belőle,annak is égett a háta talán.

Én is azon filóztam, hogy a sofőr szállhatott ki, aztán elkísérte a támogató gyalogság, legalábbis nagyon más az egyenruhájuk.
+Valszeg a torony kapott be frontálisan valamit azt fejtegették autistáknál, látható ahogy a HEAT sugár kirepül hátul.

De meg kell hagyni, nagyon látszott a gyors tolatás előnye.

zfnPEK0.png

+Ez egy Strv 122-es verzió volt a Galix ködgránátvető alapján
if1rirn.png

Ennyit jelent az, hogy nem egy halom szarban küldenek megdögleni.

(lájkot csak a közveszélyes zenére való figyelmeztetés elmulasztásáért nem kapsz ;) )

A videón a csávón nem volt ruha felső.... Biztosan nem éget le róla....
Ahogyan a másik három is jó eséllyel benn maradt és megpörkölődött. Tényleg nem egy halom szar, hanem egy grillsütő.... LOL

Én még mindig nem értem ezt a degenerált logikát, ami szerint a "ledobja a tornyát = szar" vs. "halálra ég benne a személyzet= Isten király wunderwaffe". És most had ne linkelgessem tele a topikot olyan videókkal ahol a T szériákat akár több találat is éri, és a személyzet kiszáll és elszalad...
Akár, hogy csűritek csavarjátok, a Leopárd 2 védelme szíria után itt is röhejesen leszerepelt!
Gyakorlatilag nem láttam olyan videót, ahol a Leopárd ne lett volna azonnal harcképtelen bármilyen találattól, és majdnem minden rögzített találat felgyújtotta!
Ehhez képest az ősöreg ukrán T-64BV-k elég sokszor több találat után távoznak csak a túlvilágra.
Ezen is el lehetne gondolkodni.

Szerintem azt kellene látni, hogy mindent átküldenek drónokkal és ez nem szar vagy nem szar, nyugati vagy nem nyugati kérdése és meg csak nem is annak hogy itt ki és miket irkál. Az pedig, hogy a harckocsizok igy vagy úgy ki tudnak-e kecmeregni vagy sem az nagyjából szerencse kérdése.

Ps. És igen az Abramsot is át fogják gond nélkül.

Állítólag kukáztak az ukránoknak Leopard 2A1 és A2-eseket is, ezek még az A4 felpáncélozás előtti kohószökevények, 100-115mm-es szovjet lövedékek ellen méretezve.

gbNcgOT.png

Ezeket honnan is szedték?
Kb. 0 darab van belőlük, mindwgyik át lett alakitva A4-nek 87-92 között.
;)
Nem tudtad?

Ne dőlj be a ruszki propagandának.
Hazudnak.
Lebuknak.
:)
Mindig.
Persze az fb-n lehet vele guritani, de azért, na....

Azért az eddigi háborúkban az Abramsből meg a Merkavákból többnyire kiszállt a személyzet.
De tény, hogy az ukrán fronton nem volt még egyik sem bevetve.

Igen, ezt tudom. De ahogy írod magad is ilyen körülmények között még nem vetették be az M1-eket. És valamiért van egy olyan gyanúm, hogy az oroszok készülgetnek az Abrams drónozgatására nem is kicsit.

Én is azon filóztam, hogy a sofőr szállhatott ki, aztán elkísérte a támogató gyalogság, legalábbis nagyon más az egyenruhájuk.
+Valszeg a torony kapott be frontálisan valamit azt fejtegették autistáknál, látható ahogy a HEAT sugár kirepül hátul.

A sofőr biztosan nem,a buvonyilas felett volt a torony. Az benne maradt. Talán a parancsnok jutott ki ahogy néztem.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Szerintem azt kellene látni, hogy mindent átküldenek drónokkal és ez nem szar vagy nem szar, nyugati vagy nem nyugati kérdése és meg csak nem is annak hogy itt ki és miket irkál. Az pedig, hogy a harckocsizok igy vagy úgy ki tudnak-e kecmeregni vagy sem az nagyjából szerencse kérdése.

Ps. És igen az Abramsot is át fogják gond nélkül.
Ott a pont. Az egész csak szerencse kérdése. Amúgy maccsuk sincs a valóságban ennyi drón ellen a prerin.
Levadasszak őket szakszerűen mint egy farkas falka ha tiszta az idő.
Minimális kulonbseg van egy azonos műszaki állapotú T 72b vagy egy Leopárd 2 akárhány közt a valóságban.
Békében meg lehet nézegetni az autoskartyat velük az ilyen diszhadseregeknel mint a miénk.

Biztos, hogy nem szemből ütötte át mert akkor égett volna a küzdőtér is.