Az armyrecognition mostanában sok falsot közöl..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az armyrecognition mostanában sok falsot közöl..
Vagy nem mindet nyíllal lőtte, vagy nem minden ment keresztül az APFSDS.Leopard-2 szétlő egy konvojt valahol Ukrajnában...
Klasszikus módszer: kilövi előbb az utolsó járműve, utána az elsőt, majd leszedi a többit is,
33rd Mechanized Brigade’s Leopard 2 Tanks Destroy Russian Armored Convoy Near Kurakhove
A crew of a Leopard 2A4 tank together with the artillery of the 33rd Mechanized Brigade destroyed a convoy of Russian armored vehicles near the town of Kurakhove in the Donetsk region.mil.in.ua
Puhatestűek (BTR/BMP is ide értendő) ellen elég HE-FRAGVagy nem mindet nyíllal lőtte, vagy nem monden ment keresztül az APFSDS.
Én nem nagyon tudtam azonosítani, hogy melyik mi volt.Puhatestűek (BTR/BMP is ide értendő) ellen elég HE-FRAG
Nyilván. De megoldást kell majd találni....Ez így fog maradni, nem lehet 800-1000mm-nyi páncélt rakni a harckocsibtetejére, mert akkor 150 tonna lesz.
APS vagy valami olyan fegyver amivel le lehet őket lőni, szeirntem páncéllal (mind1, hogy ERA, NERA vagy bármi más) megoldhatatlan a védekezés.Nyilván. De megoldást kell majd találni....
Megerősíthető, hogy az @ArmyRecognition információi az első Leopard 2A8 harckocsik Norvégiába szállításáról sajnos nem igazak.
egy kis szakértés - Red Effect szerint egy T-72 vs. Leo2 párbajt is láthatunk...Leopard-2 szétlő egy konvojt valahol Ukrajnában...
Klasszikus módszer: kilövi előbb az utolsó járműve, utána az elsőt, majd leszedi a többit is,
33rd Mechanized Brigade’s Leopard 2 Tanks Destroy Russian Armored Convoy Near Kurakhove
A crew of a Leopard 2A4 tank together with the artillery of the 33rd Mechanized Brigade destroyed a convoy of Russian armored vehicles near the town of Kurakhove in the Donetsk region.mil.in.ua
Szetintem amit először mutat Leopardot az A6 nem A4, de a lényeg az a 100%-os találati arány mozgó célokkal szemben.egy kis szakértés - Red Effect szerint egy T-72 vs. Leo2 párbajt is láthatunk...
Leclerc -eken mintha làttam volna egy szoknyaszeűséget.APS vagy valami olyan fegyver amivel le lehet őket lőni, szeirntem páncéllal (mind1, hogy ERA, NERA vagy bármi más) megoldhatatlan a védekezés.
Időzített gyùjtò.Programozható DM11 típusú 120 mm-es repeszgránát metszete - orrában látható söréttel lehet leszerelni a "húsrohamokat".
Ezek golyók sem épp lefelé/oldalra szóródnak "lövészárok-pucoláshoz", de gránát fala mit repeszképző azért oda is hat rendesen.
Meg van benne 3,95 kg TNT
mondjuk ez egy harckocsi lőszer - nem igazán lehet meredeken "érkeztetni"...Időzített gyùjtò.
12-15 méter magasan robban ,akkor jòl "takar".
Tarack-al, meredek rp -àn, érkezhet közel merőlegesen is.
Tény.mondjuk ez egy harckocsi lőszer - nem igazán lehet meredeken "érkeztetni"...
Gondolom a svájci leókat kapták megHonnan szereztek a csehek még 14db Leopard 2A4-et?