Az egyetlen konkrét dolog amiből ki lehet indúlni, az ez a makett. Itt meg egy teljesen új integrált árbóc van.
Ez az integrált árboc hasonlít az oroszok hagymakupoláira, amelyet pedig már csináltak eleget
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az egyetlen konkrét dolog amiből ki lehet indúlni, az ez a makett. Itt meg egy teljesen új integrált árbóc van.
,
https://www.navyrecognition.com/ind...-destroyer-plans-facing-headwinds-part-1.html
2020 után kezdődhet a Leader-osztály hajóinak az építése, melyből 12 terveznek legyártani, mind nukleáris meghajtással. Keveset lehet tudni róluk, kb 14000t vízkiszorítás, S-500 SAM és Kalibr cirkálórakéták. Taglalják azt is, hogy miért késlekedett ez a projekt. Elsősorban a megfelelő méretű dokkok hiányoztak a hajók építéséhez (ezek most készülnek Szentpéterváron, elméletileg 2019 folyamán munkára kész állaptba kerülnek), valamint a 22350-es osztályú fregattok építése folyamán fellépő problémák voltak a kerékkötői eme programmnak.
2030-ig 2 db akarnak építeni és legalább 100 db církon rakéta hordozására lesz képes.
"És már ismert néhány "Leader" típusú romboló jellegzetessége. A hajó hossza 230 méter, az elmozdulás 20 ezer tonna. A hajó több mint száz nagy pontosságú rakétát fog szállítani "Cirkon", "Kaliber" vagy "Onyx"."
Szóval hogy 11 éven belül akarnak két 20 ezer tonnás új egységet. Aham. Majd elhiszem, ha látom...
Ronci!...Azzal nincs sosem baj ha kulturáltan írsz le valamit de mivel ismét ide gitteltél a végre így szokás szerint hozatad a szokásos “autós kártya Roni” szintedet.. hajrá....Az idiótára inkább nem reagálnék.Én is így gondolom !
Csak ha én ezt leírom akkor jön az a pár idióta orosz fan aki megmondja hogy ronika megint lenézi az oroszokat
2030-ig 2 db akarnak építeni és legalább 100 db církon rakéta hordozására lesz képes.
"És már ismert néhány "Leader" típusú romboló jellegzetessége. A hajó hossza 230 méter, az elmozdulás 20 ezer tonna. A hajó több mint száz nagy pontosságú rakétát fog szállítani "Cirkon", "Kaliber" vagy "Onyx"."
Azért az Admiral Grigorovicsnál nagyobbra sikerült az Admiral Gorskov osztály a maga 5400 tonnájával (tudom nem 20 ezer tonna csak legyünk pontosak)Az "elmozdulás"-on nagyot nevettem. De a "nagy pontosságú rakétát" se kutya.
Google translate FTW...
Per pillanat viszont még egy Kirov-osztályú egység felújítása is vért és verejtéket követelő kihívás elé állítja az orosz hajógyárakat, a legnagyobb felszíni egység pedig, amit a Szovjetunió széthullása után kezdtek el építeni, a 4035 tonnás Admiral Grigorovics-osztály...
Szóval hogy 11 éven belül akarnak két 20 ezer tonnás új egységet. Aham. Majd elhiszem, ha látom...
Azért az Admiral Grigorovicsnál nagyobbra sikerült az Admiral Gorskov osztály a maga 5400 tonnájával (tudom nem 20 ezer tonna csak legyünk pontosak)
Jogos az 5 pont.
Most vannak a hajógyárak felújítás alatt, tehát nyitott ajtókat döngetsz.Talán inkább a hajógyári kapacitással kéne kezdeni...
Dudi a Mistralokra gondolt szerintem, amiknek a felét Oroszországban építették.
Mármint mindkét hajó testének a felét (azt hiszem a hátsót).Dudi a Mistralokra gondolt szerintem, amiknek a felét Oroszországban építették.
Manapság minden romboló. A 12 000 tonnás Type 055, a 17 000 tonnás Zummwalt, a 27 000 tonnás Izumo. A Líder is lehet az egy tollvonással.A 20.000 tonna mióta romboló kategória?