M
molnibalage
Guest
Én nem vagyok szakértő, de mi az ott a "hull ammo rack"?
Ez M1 Abrams.
Meg szénné fikázod a kevés lőszeres japót, de hogyan is kell pakolgatni az M1 lőszerét az első tizenix után?
Ez is egy hátrány.
Nincs olyan hk, ami egybe tudna mindent is.
De te valamiért olyan magas lóról osztod az észt és mellé olyan hülye elméleteket gyártasz, hogy az ember nem tudja, hogy sírjon vagy keresse e kandi kamerát, mert az érzése az, hogy ez vicc nem lehet, mert annak durva lenne...
Te el vagy tájolva öregem...
A Paks II számára rendelt nem orosz turbinák értéke műszerestül mindenstül sanszosan több, mint a hk-é.
A nemzetközi projektiekben sanszosan a többi partner fékezte a hülyeségeiket.
Láthatólag nem csak engem.
Ez M1 Abrams.
Meg szénné fikázod a kevés lőszeres japót, de hogyan is kell pakolgatni az M1 lőszerét az első tizenix után?
Ez is egy hátrány.
Nincs olyan hk, ami egybe tudna mindent is.
De te valamiért olyan magas lóról osztod az észt és mellé olyan hülye elméleteket gyártasz, hogy az ember nem tudja, hogy sírjon vagy keresse e kandi kamerát, mert az érzése az, hogy ez vicc nem lehet, mert annak durva lenne...
Egy 40 db-os hk vásárlással?Mániád, hogy gazdaságilag elköteleződtünk a Németek felé, akkor politikailag és seregszervezésileg miért ne ? Sőt lehetnének engedelmes jókisfiúk az EU-ban.
Te el vagy tájolva öregem...
A Paks II számára rendelt nem orosz turbinák értéke műszerestül mindenstül sanszosan több, mint a hk-é.
Van kristálygömöbd, amivel előre láttad ezt a meglehetőses furcsa döntést?Nem mondanék fel semmilyen szerződést, sajnos le kell nyelni ezt a békát, de ha a Lengyelek mertek Abrams-esek lenni, mi is várhattunk volna, és betársulhattunk volna melléjük.
Aminek az a fő hibája, amiért alázod a Leo2-őt? Epic.Nem az Abrams-be vagyok belehabarodva, hanem csak a Leopárdokat tartom tévútnak, ha a Leclerc mellett döntöttünk volna, azzal sokkal előbb kiegyeznék, és nem okádnék tüzet.
Nem kell, a saját önellentmondásod elég arra, hogy ne zárjam ki.De téged ismerve a Fhansziák ellen is kitalálsz valamit, hogy ezért nem jók.
Amikor a britek az 50-es évek óta semmi normálisat nem tudtak egyedül tervezni?A Challenger-t meg egy kalap szarnak tartod, IDPA / IPSC meccs alapján, az nem ugyanolyan, minthogy én meg a Leót nem tartom sokra ?
A nemzetközi projektiekben sanszosan a többi partner fékezte a hülyeségeiket.
Az ostobaság egy ponton túl irritál.Mire fel sértődtél be ? Hosszú volt a napod és a fórumban majd megmutatod, hogy nagyon is tudsz ?
Láthatólag nem csak engem.