M1 Abrams (USA)

Ez jobb.
De ez még csak próbavásárlás lesz, ahogy nézem, 10 millió USD értékben 350 000-os darabáron, egy battle group harckocsijai kapják meg.

Ha jól értelmezem a cikket. 218 db M1A2 es vennének 29 millió dollár értékben. Az ez 134 ezer dollár/db lenne. Nem túl kevés összeg azokért a vasakért cserébe? Vagy privát támogatást élveznének. Mindegy. Nekünk lenne 1 misiért darabonként akkor az nagyon jó ár lenne érte részünkről.

• Tetszik
Reactions: fip7 and endre
Ha jól értelmezem a cikket. 218 db M1A2 es vennének 29 millió dollár értékben. Az ez 134 ezer dollár/db lenne. Nem túl kevés összeg azokért a vasakért cserébe? Vagy privát támogatást élveznének. Mindegy. Nekünk lenne 1 misiért darabonként akkor az nagyon jó ár lenne érte részünkről.
Én meg ha jól értelmeztem, alkatrész utánpótlásnak, kannibalizációra veszik meg őket, és csak a jármű részt, tehát torony és főbb műszerek/fegyverzet nélkül. Lehet félreértettem valamit, de tank hull-ról beszélnek elég sokszor, és nagyon olcsó az ár.

• Tetszik
Reactions: endre
aztán amerikai cégekkel korszerűsíttetik....

na ott már mindjárt dollármilliók repkednek darabonként...

• Tetszik
Reactions: tonyo
irakiaknak szállított változat, miután, ha igaz összecsókolódzott egy Milan-al
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: jOkA and fishbed
irakiaknak szállított változat, miután, ha igaz összecsókolódzott egy Milan-al
Találat hol volt? Nem tudtam kivenni a videóból. Neked sikerült?

Melyik M1A2 változat...

Igazából mind1 mert a különböző M1A2 változatok harcértékben nem rendelkeznek akkora különbséggel ami miatt érdemes lenne külön kezelni őket.A SEP-et elvileg mind megkapta de nem angyon szerelik fel a harckocsikra(a páncél részét legalábbis).Igazából nagyobb különbség van egy Leopard A5 és A6 közt(de a T-72B3 és T-72B3M is lehetne példa)mint egy sima M1A2 és egy M12 SEP3 közt.Az M1A3 hozna megint jelentős harcérték övekedést de azt amennyire tudom nem erőltetik.

Na még egyszer(a mobil átka):

Igazából nagyobb különbség van egy Leopard 2A5 és A6 közt(de a T-72B3 és T-72B3M is lehetne példa)mint egy sima M1A2 és egy M1A2 SEP3 közt.Az M1A3 hozna megint jelentős harcérték övekedést de azt amennyire tudom nem erőltetik.

• Tetszik
Reactions: sirdavegd
A SEP pánc€l részénél a TUSK-ra gondolok nem az urán megerősítésre.

Hmm,egy komolyabb fordulónál kilép a láncból,nem ártott volna megfeszíteni a show előtt...:D

Itt a hoszabb verzió,03:05-nél már látszik,amikor ráközelít a kamera,hogy a bal lánc már "foghegyen van",majd jön a bal forduló,ahol tovább csúszik kifelé,eléri a sárvédőt,és rotty,szabad tornázni kicsit a,míg vissza pászítják,az jó móka,mesélték.... :confused::eek: