Jó egészséget hozzá! Jó választás.Elérkezett a nagy nap, mármint szerdán megtörtént az átadás - átvétel, AR tulaj lettem
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó egészséget hozzá! Jó választás.Elérkezett a nagy nap, mármint szerdán megtörtént az átadás - átvétel, AR tulaj lettem
Jó egészséget hozzá! Jó választás.
Grat! Kíváncsian várjuk az első élménybeszámolót.
Képes beszámoló? Lőtéri kutyabőrtrófea? Remélem lesz...Meg is volt
Ez az AR-15-ös nem a megszokott 556-ost / 223-ast tüzeli, hanem PCC puska.
Schmeisser Dynamic AR15-9, 16,75", 9mm a típusjelzése.
Az 556-os és 9 milis puskák között én nem érzek semmi különbséget visszarúgásra, a légpuskáéval egyenértékű a visszarúgásuk.
Két modell között gondolkoztam, az alapmodellű a fekete puska, és a tunningolt, limitált, és ezüst Dynamic között.
Az alapmodellű fekete az 900 000 Ft-ba kerül.
A tunningolt, limitált, ezüst pedig 930 000-ba.
A tunningolt, limitált, ezüstöt Hugo Schmeisser születésének 140. évfordulójára adták ki. 300 példányt gyártottak az európai piacra, ezen belül Ausztriába, és Magyarországra 20 - 20 példány jutott.
A limitált szériánál három opció volt, 10,5", 14,5" vagy 16,75" csőhosszok. Magas vagyok, hosszú karokkal, ott hosszítok a puskámon, ahol csak tudok, meg más puskáknál is pont a 16 inch jött be, ezért a 16,75"-ös csőhosszal bírót választottam, és passzolt is.
Első blikkre drágának néz ki, azonban sajnos teljesen normális ára van, más modellekkel is összehasonlítva. Főleg hogy tunningolt, és limitált, teljesen megéri az árát.
A 930-as ár az tartalmazza a következőket:
- Schmeisser PCC match kompenzátor 9mm
- Tártölcsér
- Triggertech egyenes billentyűs Match elsütőszerkezet
- Kynshot hidraulikus buffer
Ha alapmodellt vettem volna, amit külön próbáltam volna feltunningolni ezekkel, akkor további 300-am bánta volna.
A fegyóhoz adták meg komplett tisztítókészletet, tisztító alátétet, keményfalú bőröndöt, és egyéb ajándékokat.
Elképesztően örültem, és most is örülök, abszolút nem sajnálom, hogy elköltöttem erre a 930-at, pedig előtte rosszul aludtam, hogy most Mekkora hülyeséget csináltam ? De szerencsére teljesen az ellenkezője történt.
Teljesen segítőkész, és nagylelkű mind a Best Shot fegyverbolt, ami forgalmazza, és maga a Schmeisser is
Képes beszámoló? Lőtéri kutyabőrtrófea? Remélem lesz...
Nem a fegyver drága hanem a hazai fizuk alacsonyak....Meg is volt
Ez az AR-15-ös nem a megszokott 556-ost / 223-ast tüzeli, hanem PCC puska.
Schmeisser Dynamic AR15-9, 16,75", 9mm a típusjelzése.
Az 556-os és 9 milis puskák között én nem érzek semmi különbséget visszarúgásra, a légpuskáéval egyenértékű a visszarúgásuk.
Két modell között gondolkoztam, az alapmodellű a fekete puska, és a tunningolt, limitált, és ezüst Dynamic között.
Az alapmodellű fekete az 900 000 Ft-ba kerül.
A tunningolt, limitált, ezüst pedig 930 000-ba.
A tunningolt, limitált, ezüstöt Hugo Schmeisser születésének 140. évfordulójára adták ki. 300 példányt gyártottak az európai piacra, ezen belül Ausztriába, és Magyarországra 20 - 20 példány jutott.
A limitált szériánál három opció volt, 10,5", 14,5" vagy 16,75" csőhosszok. Magas vagyok, hosszú karokkal, ott hosszítok a puskámon, ahol csak tudok, meg más puskáknál is pont a 16 inch jött be, ezért a 16,75"-ös csőhosszal bírót választottam, és passzolt is.
Első blikkre drágának néz ki, azonban sajnos teljesen normális ára van, más modellekkel is összehasonlítva. Főleg hogy tunningolt, és limitált, teljesen megéri az árát.
A 930-as ár az tartalmazza a következőket:
- Schmeisser PCC match kompenzátor 9mm
- Tártölcsér
- Triggertech egyenes billentyűs Match elsütőszerkezet
- Kynshot hidraulikus buffer
Ha alapmodellt vettem volna, amit külön próbáltam volna feltunningolni ezekkel, akkor további 300-am bánta volna.
A fegyóhoz adták meg komplett tisztítókészletet, tisztító alátétet, keményfalú bőröndöt, és egyéb ajándékokat.
Elképesztően örültem, és most is örülök, abszolút nem sajnálom, hogy elköltöttem erre a 930-at, pedig előtte rosszul aludtam, hogy most Mekkora hülyeséget csináltam ? De szerencsére teljesen az ellenkezője történt.
Teljesen segítőkész, és nagylelkű mind a Best Shot fegyverbolt, ami forgalmazza, és maga a Schmeisser is
Optika lesz hozzá?
Minden használat után. Érzékeny fegyverek, meghálálják.Hülye kérdésként, az AR-t milyen rendszerességgel kell tisztítani ?
Direkt gázelvételes az enyém.
Rendszeresen mint minden fegyvert.Hülye kérdésként, az AR-t milyen rendszerességgel kell tisztítani ?
Direkt gázelvételes az enyém.
Rendszeresen mint minden fegyvert.
Mindegy, hogy 25-öt vagy 50-et vagy 75-öt lövök vele ?
Vegyél egy csőkígyót ha mást nem azzal 1-2x nem idő áthúzni lövészet után legalább a fegyver csövét. Sajnos nagyon sokan letolják.
Lemèsz lőni 25-öt? Csak nem.Mindegy, hogy 25-öt vagy 50-et vagy 75-öt lövök vele ?
Lemèsz lőni 25-öt? Csak nem.
Ha arra van időd elmenni a lőtèrre akkor csak van arra is hogy pár perc alatt áttisztogasd.
Kiadtál èrte majd egy millát, ne azon a par percen múljon.
Amúgy gratula hozzá.
Van terv hogy versenyezz vele, vagy ez a szegmens inkább szórakozás idehaza?
Ha jól látom ez 9*19. Nem fogja tudni rekonstruálni a Trump elleni merényletet, ha erre gondolsz.
Ezekszerint mégis volt rajta optika.Na az FBI megosztotta a nyilvánossággal, hogy Milyen puskával lőtt a merénylő a volt elnökre.
Ezekszerint mégis volt rajta optika.