1985 óta megvannak a HT számai. DE tavaly már nem vásároltam. Úgy eltűnt, hogy azt hittem megszűnt.
Miért tünt el? Az újságárusokon túl lehetet kapni a Zrinyi médiában a régebbi számokat is, és a DIMAG-on e-változat is vásárolható.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
1985 óta megvannak a HT számai. DE tavaly már nem vásároltam. Úgy eltűnt, hogy azt hittem megszűnt.
Dettó. Az Alléban Bp-n kb. 1+ éve már nincs. Kb. egy újságost ismeremek az egész 11. kerületben, ahol láttam. Most zarándokolhatok el oda, ha meg akarom venni. Három benzinkútnál is jártam. AS és Regiment az első pár napban van, utána elfogy. HT-t soha nem láttam egyikben sem.Tesco vagy Auchan bevásárlás közben szoktam megnézni, de a bevásárló központban egy éve nem láttam. Kb. novemberben bementem egy újságosba, ott azt mondta az eladó, hogy hónapok óta nem látta...
Egyet értek. A regiment szerintem is jobb kiadvány az AS-nél, pontosan a hasonló cikkek miatt szerzem be néha-néha én is. Gyüjtője már CSAK a HT-nek vagyok. Azért a regiment II.vh-s cikkeit sem lehet odamérni mondjuk egy egy Ht-s cikksorozathoz, legyünk őszinték.Az Aranysast, bevallom, a Tescoban csak megnézni szoktam, mert inkább reklámújság már.
A Regimentet megveszem viszont, mert eléggé hiánypótló világháborús témában.
Bár kétségtelen, a neten, vagy könyvben, elérhető már mindene téren is.
Igen, de egy jó "fogyasztót" ez nyilván nem is fog érdekelni soha. Nekem meggyőződésem, hogy a HT nagyon réteg lap. Az Aranysast néha látom, hogy csak úgy megveszik a repülés iránt érdeklődő 7 éves balázskának is, az autós magazin mellé, mert szereti a repülőgépeket, és sok színes kép van benne. A HT azért ilyen közönséghez sosem fog eljutni, de szerencsére nem is ez a célja. Ettől függetlenül, tényleg a jövő az a DIMAG ennek a kiadványnak is szerintem, mert pl. nem sok újságárusnál látom én sem, s egyszerűbb online megrendelni, mint kutatni, hogy hol van, meg hol nincs, a trafikokban.A HT-ban, csak olyan képek jelenhetnek meg, amely ellenőrzött forrásból vannak, tehát nem copright-osak. Az ASAS-sos, REGIMENT-es, AERO-s kollégákkal is beszéltünk róla sokszor, hogy az olvasók nem is igazán tudják (meg hát miért érdekelné Őket), hogy mennyit költünk utazásra, azokért a képekért, infokért amelyek megjelennek...