Nekem például a TEJAS cikkem 3 éve áll és foltozgatom, mert nincs jogtiszta képem.
Hát ez az. Ha meg is van benned a jószándék, hogy korrektül járj el, az esetek egy jó részében szinte kivitelezhetettlen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem például a TEJAS cikkem 3 éve áll és foltozgatom, mert nincs jogtiszta képem.
Szó nem volt arról, hogy 1:1-ben. A 33. oldalig levő tartalmat megvágva adtal le volna kb. 18-20 oldalban. Fél év átfutással indult volna 6 részben úgy, hogy utána egy év kizárólagossággal.Molni: Már többször vitatkoztunk a témában. Az F-15, vagy akár a többi írásod is egyszerűen túl hosszú, ahhoz, hogy egy magazin leközölje.
Azt mondod, hogy az egész neten nem találtál egy olyan képet a készítőjével, amit a készítője megosztana egy cikkhez...? Ez elég hihetetlennek hangzik. Én két videómhoz - bár ezek ingyenes YT videók - is kaptam olyan képet a készítőtől, ami eredetileg vízejles vagy copyrightos fotó volt. írján minden airlineresnek vagy fórumokon, hogy ként XY fotó, kis magazin, nem nagy pénz és nyerség. Kizártnak tartom, hogy ne adna valaki.Nekem például a TEJAS cikkem 3 éve áll és foltozgatom, mert nincs jogtiszta képem.
A HT-át nemrég kezdték felpakolni a honvédelem.hu-ra, egyelőre 2009-2013 között vannak fent, remélem később jön a többi isGondolom nem érné meg nekik online is elérhetővé tenni a teljes tartalmat.
A HT-át nemrég kezdték felpakolni a honvédelem.hu-ra, egyelőre 2009-2013 között vannak fent, remélem később jön a többi is<blockquote rel="tarzaan">Gondolom nem érné meg nekik online is elérhetővé tenni a teljes tartalmat.
"Kizártnak tartom, hogy ne adna valaki. "
En is. A nagykovetseget szerintem probald meg.
Egyebkent ajanlom figyelmetekbe ezt az oldalt profi kepek tekinteteben; erdemes lehet felvenni a kapcsolatot a fotossal.
http://nagykrisztian.com/
Mikortól vannak a Grozníjos cikkek a HT-ban?
Nekem elég vegyesek a tapasztalataim, nagyon segítőkész volt anno, de eléggé elbizonytalanítottak a HT szakmaiságát illetően, az egy vele folytatott telefonbeszélgetésben elhangzott kívánalmai, amik szakmailag vállalhatatlanok voltak, nem is lett semmi a cikkből...Gyula bácsi még mindig sok munkát végez. Saját cikkeket is ír, és sok cikkben lektorál.
Az arcanumos gyűjtemény keringett jó ideig, sajnos mire megtaláltam már senki sem seedelte, így lemaradtam róla.Emlékszem egy időbteg rengeteg lapszám megtalálható volt a netem, de aztán eltüntek.