Nekem például a TEJAS cikkem 3 éve áll és foltozgatom, mert nincs jogtiszta képem.
Hát ez az. Ha meg is van benned a jószándék, hogy korrektül járj el, az esetek egy jó részében szinte kivitelezhetettlen.
Nekem például a TEJAS cikkem 3 éve áll és foltozgatom, mert nincs jogtiszta képem.
Szó nem volt arról, hogy 1:1-ben. A 33. oldalig levő tartalmat megvágva adtal le volna kb. 18-20 oldalban. Fél év átfutással indult volna 6 részben úgy, hogy utána egy év kizárólagossággal.Molni: Már többször vitatkoztunk a témában. Az F-15, vagy akár a többi írásod is egyszerűen túl hosszú, ahhoz, hogy egy magazin leközölje.
Azt mondod, hogy az egész neten nem találtál egy olyan képet a készítőjével, amit a készítője megosztana egy cikkhez...? Ez elég hihetetlennek hangzik. Én két videómhoz - bár ezek ingyenes YT videók - is kaptam olyan képet a készítőtől, ami eredetileg vízejles vagy copyrightos fotó volt. írján minden airlineresnek vagy fórumokon, hogy ként XY fotó, kis magazin, nem nagy pénz és nyerség. Kizártnak tartom, hogy ne adna valaki.Nekem például a TEJAS cikkem 3 éve áll és foltozgatom, mert nincs jogtiszta képem.
A HT-át nemrég kezdték felpakolni a honvédelem.hu-ra, egyelőre 2009-2013 között vannak fent, remélem később jön a többi isGondolom nem érné meg nekik online is elérhetővé tenni a teljes tartalmat.

A HT-át nemrég kezdték felpakolni a honvédelem.hu-ra, egyelőre 2009-2013 között vannak fent, remélem később jön a többi is<blockquote rel="tarzaan">Gondolom nem érné meg nekik online is elérhetővé tenni a teljes tartalmat.

"Kizártnak tartom, hogy ne adna valaki. "
En is. A nagykovetseget szerintem probald meg.
Egyebkent ajanlom figyelmetekbe ezt az oldalt profi kepek tekinteteben; erdemes lehet felvenni a kapcsolatot a fotossal.
http://nagykrisztian.com/
Mikortól vannak a Grozníjos cikkek a HT-ban?
Nekem elég vegyesek a tapasztalataim, nagyon segítőkész volt anno, de eléggé elbizonytalanítottak a HT szakmaiságát illetően, az egy vele folytatott telefonbeszélgetésben elhangzott kívánalmai, amik szakmailag vállalhatatlanok voltak, nem is lett semmi a cikkből...Gyula bácsi még mindig sok munkát végez. Saját cikkeket is ír, és sok cikkben lektorál.
Viszont egy közeljövőben indítandó lapban - ez lett a Regiment - lehozták volna, ezek szerint eredetileg mégiscsak ezt szánták komolyabbnak és szerintem a hadröris cikkeket tekintve az is lett.
Az arcanumos gyűjtemény keringett jó ideig, sajnos mire megtaláltam már senki sem seedelte, így lemaradtam róla.Emlékszem egy időbteg rengeteg lapszám megtalálható volt a netem, de aztán eltüntek.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..