Nos így nemigen fogunk haladni az őstörténetünk feltárásában.
Én megpróbálom folyamatában ábrázolni képekkel, térképekkel bemutatni hogyan gondolom!
- Kezdjük: ie.-2000 a mai Jordánia területe az arab félsziget.
Mint látható a térképen a tüzes mennykű lepotyogott az égből s majdnem betemette a holttengert! Ezt fedezte fel egy amerikai pilóta, majd elmentek geológusok s megállapították hogy ie.-2000 körül pottyant le a meteor.
- Ez lehet számunkra a kiinduló pont! Itt kezdődnek a mondák. Az egyiptomi, a mezopotámiai, egyéb mondák. Ezeket a mondákat kell valahogy összehasonlítani s a régészeknek az esetleges talált tűzvészek idejét megállapítani. Innen indulunk tehát.
- A lepottyant tűzgömb szerintem elég nagy riadalmat okozott az arab félszigeten s Egyiptomban is. Amit akkoriban igen misztikus jelenségnek tudhattak be! Nemzeteket, törzseket indíthattak, hozhattak mozgásba. Így mi is Mezopotámiából felköltöztünk a Van tó környékére!
Ahol a fejlődés következményeként már bányászkodtunk, vagy bányásztattunk! Na de a tűzgömb miatt megindult népmozgás hatására harcok indultak meg a területekért, megélhetésért.
Így tovább űztük a szarvast!
- A Kaukázus déli részétől ie-1000 környékén átjöttünk a turáni alföldre, majd a Fergana medencébe a Tien-san hegyvonulat lábaihoz. Majd ugye szétnéztünk a hegyvonulaton is! Amit a Kínaiak manapság fedeznek fel lájderrel.
- Mi magyarok itt maradtunk ebben a medencében, a Hunok pedig áttelepültek az Amur folyó medencéjébe.
- Majd a hunok kettéváltak, az egyik részük beolvadt a kínaiakhoz s lett Han dinasztia. Mi pedig felköltöztünk a vörös medencébe. Az amuri Hunok s Mongolok sok Han testvér látogatása miatt a Kínaiak felépítették a nagy-falat, ezért a külső hunok elindultak nyugatra! Majd vezetőjük Attila lett!
A képen lehet látni a Mongol vezető kérdi ki kéri az irányító pálcát! S szépen van ábrázolva a Hun elfogadó kéz! Ezért úgy gondolom hogy nem véletlenűl indúltak el a Hunok, Attila vezetésével! Szerintem volt politikai oka is! Így belső Mongoliából a hunok elindultak nyugatra. Maradtunk mi s a Han Hun dinasztia. Majd a Kínaiak később elűztek minket mivel vámot szedtünk a kereskedelmi utakon.
Mit volt mit tenni a kínaiak sokan voltak, így nekünk is távozni kellet! Biztos volt egy-két csetepaté!
- Itt folytatódik a gondolat, hova, merre indulnak a magyarok!
- Mint látható 7 városállam vezetője fogott össze s hozott létre egy nemzetet! Ám én úgy gondolom hogy 10 városállam népe indulhatott el. S hol volt a vérszerződés?
A Balhas-tó belső védett részén. A Han dinasztiát ekkor már elűzték a Kínaiak s már Dzsungária területén éltek! A vérszerződést ugye (Almatynál) az Álmos urunk vezetésével végezték el.
- Így létrejött a magyar nemzet S a honfoglalás a hét vezér vitte véghez!
Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, s Töhötöm. S látható a török testvériség is!
Na ezért jöttek a törökök meglátogatni minket - s akartak maradni, ami 150 évig sikerűlt,- mivel nagyon jól érezték magukat! S felkellet kérni őket hogy most már azért jó volna ha haza mennének!
- Sajnos 5 képnél többet nem tudok feltenni, így két részletben tudom csak elmondani gondolatomat. Következő rész a hazajövetel.