Hát de eskü.Meg az eszed tokja.
Ott ugrálnak a falon.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát de eskü.Meg az eszed tokja.
Hát de eskü.
Ott ugrálnak a falon.
Asszem' a filmesben írtam minap, hogy 2x néztem meg egymás után.Legalább nézd meg. Megítélésed szerint, Mel Gibson, Hazafi című filmje mennyivel másabb ? Mindkettő ugyan az a kategória. Egy kellemes szórakozást nyújtó kalandfilm. Mindkettő megtörtént események és valós történelmi szereplők alapján készült. Jó film, ha annak vesszük ami, a Hadik egy régóta várt szórakoztató kalandfilm. Jó hogy elkészült. Várom a Hunyadit.
Asszem' a filmesben írtam minap, hogy 2x néztem meg egymás után.
'Csak úgy' meg kihegyezve hadtöris részletekre.
A Hazafi pont sz@r példa, mert annak semmi, de semmi köze az adott korhoz,
harceljárásokhoz de még a logikához sem nagyon.
Régen tudtak jó filmeket csinálni, legyen az egy Egri Csillagok vagy 80 Huszár stb stb.
Ma mi a f@szomért nem?
Pedig döntik be a közpénzt mint állat.
Inkompetens apparatcsik nímandok.
Dühítő.
Lehet jó lenne, ha lövésem se lenne a korról, de így végig bosszankodtam.Pont ezért írtam a Hazafit. Valós történelmi események, valós történelmi szereplők. De a filmnek semmi köze a valósághoz. Amerika mégsem mondja hogy rossz. Nekünk könnyed szórakozásnak miért nem jó a Hadik ? Szerintem tökéletes rá. Pláne hogy hiányt pótló. Mert történelmi kalandfilmet nem csinál igazán a hazai filmipar. Nem fog Oscart kapni, de szerintem jó lett.
Azt mondjuk nem értem teljesen, hogy a hiánypótló izgalmas kalandfilm miért is
zárja ki, hogy hiteles is legyen...
Engem továbbra sem szórakoztat a konstans agyvérzésMert egy igazán jó kalandfilm, az kalandfilm. Nem hiteles dokumentumfilm. Lásd, Indiana Jones. Köze nincs semmihez, de sokan nézik és kalandfilm, elvileg. A Hadik is az. Kaland film, és jó lett. Szórakoztató.
Akkor nézd meg újra az Egri Csillagokat.Engem továbbra sem szórakoztat a konstans agyvérzés
Jó. Vannak hibái.Akkor nézd meg újra az Egri Csillagokat.
Jó. Vannak hibái.
De ez a Hadik most készült, amikor minden infó, trükk, pénz rendelkezésre áll.
Nem is kell egyetérteniJó, nem értünk egyet. nekem bejött. Bár a hiányosságok ok. de azért ne ítéljük el. Nézd, hány éve nem készült ilyesmi. A Hunyadi elvileg mindent megkapott. Na majd ott megnézzük mi lesz a végeredmény.
Ez a komment elég csúnyán öregedett...Teljes mértékben egyetértek veled, de bekészítem a popcornt mivel ezekre a kommentekre ugranak a fórum Fidesz tagozatának a tagjai...
Nem is kell egyetérteni
Hány éve nem készült... ok, és akkor a közepesen jó/sz@r is jó?
Ez is megkapott mindent. Az Aranybulla is megkapott mindent.
De mindegyiket elcseszik, ahogy minden mást is, amihez közük van.
Ebből igenis lehetett volna jó mozit csinálni.
Nem jött össze.
Az Egri Cs-t, Kőszívű Embert, 80 Huszárt, Feltámadott a Tenger-t máig újra nézik.
Ezt az izét biztos vagyok benne, hogy nem fogják...
Én mai elvárásaimmal is élvezem azokat a filmeket.Ebben lehet valami. De ne csak az akkori nézők elvárásaival nézd a mai filmeket. Mert akkor az amerikai filmeket sem nézné a kutya sem. Én is 56 éves vagyok. De próbálom érteni a mai világot is.
Én mai elvárásaimmal is élvezem azokat a filmeket.
Még Eisenstein filmjeit is rendszeresen újra nézem.
Ahogy maiakat is, ha ütik a mércét.
NER-ezni meg nem akarok, de lehetne...
Itt a magyar (film)művészközösséget érted?De mindegyiket elcseszik, ahogy minden mást is, amihez közük van.
nope.Itt a magyar (film)művészközösséget érted?
Hát ki a tököm készítette a magyar filmeket -pártpolitikától függetlenül? Hány évtizede nincs normális magyar film, mióta nincs normális magyar történelmi film? Én úgy vélem, hogy ez kormányváltásokon átívelő folyamatos alacsony szint; csak persze sokaknak értelemszerűen derogál azt mondani, hogy a filművész-keltető és az egész szakma úgy ahogy van egy nagyrakás nulla, több évtizede. Az utolsó nagyobb színészgeneráció a 20-as, 30-as években született, azaz kb. 100 éve, azóta max egyéni felvillanások ha voltak. Az okán lehet vitatkozni, de nem ebben a topicban.
Ez az eset a klasszikus iskolapéldája annak amikor örülök,hogy tévedtem....Ez a komment elég csúnyán öregedett...
Készülnek jó filmek. Kapnak -kint- díjakat is.Hát ki a tököm készítette a magyar filmeket -pártpolitikától függetlenül? Hány évtizede nincs normális magyar film, mióta nincs normális magyar történelmi film? Én úgy vélem, hogy ez kormányváltásokon átívelő folyamatos alacsony szint; csak persze sokaknak értelemszerűen derogál azt mondani, hogy a filművész-keltető és az egész szakma úgy ahogy van egy nagyrakás nulla, több évtizede. Az utolsó nagyobb színészgeneráció a 20-as, 30-as években született, azaz kb. 100 éve, azóta max egyéni felvillanások ha voltak. Az okán lehet vitatkozni, de nem ebben a topicban.