Magyarország ipara

Valahol fél füllel hallottam / olvastam valamit arról nemrég, hogy a trieszti kikötőnk tervei (?) / megvalósíthatósági tanulmánya megvan, illetve, hogy mi lesz ott.
Ezt viszont nem találom sehol, csak egy friss cikk van erről a témáról, de az meg hvg-s.
Ha valaki megtalálja, ne tartsa meg magának.

Speciális drónokkal kezdtek új kísérleteket a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és az ABZ Drone szakemberei a MATE Galambosi Rizskísérleti Telepén. A fő cél az, hogy a drónok szemével részletesen fel tudják mérni a fejlődő rizstövek pillanatnyi állapotát, és minél hamarabb ki tudják mutatni, hogy hol bukkanhat fel a rizsföldeket érintő járványos barnulás...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Budakalászra is filmstúdiót építenek állítólag az eperföldek helyére... Etyeken is van. Fóton is beépítenek minden talpalatnyi földet. Kiváncsi vagyok, hogy ennyi filmstúdiót el fog-e tudni tartani a piac.
A laktanyákat filmstúdiónak kell álcázni, így mindenki át lesz verve, meg pénz is lesz rá dögivel.

Budakalászra is filmstúdiót építenek állítólag az eperföldek helyére... Etyeken is van. Fóton is beépítenek minden talpalatnyi földet. Kiváncsi vagyok, hogy ennyi filmstúdiót el fog-e tudni tartani a piac.

Nincs nálunk kötelező kvótázás, adóparadicsom számukra az ország, és még EU tag is.
Főnyeremény.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Itt inkább az a szomorú, hogy 40 milliárd kellene a Velencei tó vízgazdálkodásának rendbetételére, hogy ne száradjon ki a tó, de az a kibaszott filmstúdió fontosabb.

Hiába nincs kötelező kvótázás, ha a célpiacon van. Vagy a kisegítő személyzetre gondolsz?

A "célpiacon" egyre inkább szarrá nullapontozzák és bojkottálják a kvótás filmeket.
Kínában meg pl. földbe döngölte a star wars hírnevét, hogy vietnámi színészt raktak bele, ráadásul egyre több saját gyártású filmet tolnak el külföldi piacokra amikben kínai színészeken kívül mást csak mutatóban láthatsz.

• Tetszik
Reactions: SilvioD
Hogy tudod így berakni a cikket ?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
A "célpiacon" egyre inkább szarrá nullapontozzák és bojkottálják a kvótás filmeket.
Kínában meg pl. földbe döngölte a star wars hírnevét, hogy vietnámi színészt raktak bele, ráadásul egyre több saját gyártású filmet tolnak el külföldi piacokra amikben kínai színészeken kívül mást csak mutatóban láthatsz.
Olyanok is.

Ha jó kinai filmet akarsz latni, akkor hongkongiakat nezz.